Haberler

Başkan Çolakbayrakdar Demokrasi Nöbetini Sürdüsüyor

Gündüz Belediye hizmetlerini aksatmadan sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gece de demokrasi nöbetinde vatandaşları yalnız bırakmadı.

Gündüz Belediye hizmetlerini aksatmadan sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gece de demokrasi nöbetinde vatandaşları yalnız bırakmadı.

Başkan Çolakbayrakdar, bu çerçevede Beyazşehir Mahallesi'ndeki Florya, Kırlangıç ve İpekyolu parklarındaki çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar'a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile Park ve Bahçeler Müdürü İrem Yıldırım eşlik etti. Kocasinan Belediyesi olarak tüm birimlerin görevleri başında olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar ülkede yaşanan elim olayın vatana hizmet sevdasını körüklediğini belirterek daha azimle daha şevkle hizmetlerine devam ettiklerini ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, "Gündüz mesai başındayız. 'Yeni Kocasinan'ı oluşturmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Akşamları ise; Cumhuriyet Meydanı'nda kahraman Kayserililerin yanında oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci emrine kadar her gece meydanlarda olacağız.Gün birlik günü, gün dayanışma günü ve milli iradeye sahip çıkma günüdür. Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetimizin aksatılmadan, kararlılıkla devam edeceğinin bilinmesini istiyorum ve altını çizerek vurguluyorum ki; vatanı, milleti, devleti zarara uğratmak isteyenlere verilecek en güzel cevap azimle çalışmaya, üretmeye devam etmektir. Biz de bu yolda taviz vermeden yürümeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Yeni bir Kocasinan için tüm mahallelerde düzenlemeler yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şöyle tamamladı: ,"İlçenin dokusunu değiştiripdaha güzel, daha yeşil bir Kocasinan oluşturacağız. Bu kapsamda parklarımızda her yaştan insanımızın rahatlıkla kullanabilmesine olanak sağlayan spor aletleri ve çocuklar için kurulan oyun parkı sahaları ile vatandaşlarımız için faydalı olacak tesisler kurmaya devam ediyoruz.Süreklibilgisayar ve telefonla vakit geçiren çocuklarımızı parklardan koparmamak için yeni oyun alanları oluşturuyoruz. Mahalle kültürümüzü Kocasinan'da yaşatmakve sokaklarda oynayan çocuklarımızın mutlu bir nesil olarak yetişmesini sağlamak için parklarımıza önem veriyoruz.Kocasinan sınırları içerisindeki mevcut parkların bakımını yapıyoruz ve yeni parklar oluşturuyoruz. Çocuklarımızın keyifli zaman geçirmeleri için olanaklar sağlıyoruz. Böylelikle çocuklarımıza daha güzel bir gelecek armağan edeceğiz. " - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi İpekyolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title