Haberler

Başkan Çetin Yöre Dernekleriyle Buluştu

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’daki 39 yöre derneği ile kahvaltıda bir araya geldi.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana'daki 39 yöre derneği ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Çetin, Çukurova Belediyesi tarafından ilki düzenlenen 'Yöresel Dernekler ve Vakıflar Şöleni'nin muhteşem bir ortamda gerçekleştiğini ifade ederek, bu birlikteliğin amacına ulaştığını görmenin ve bu duyguyu yaşamanın mutluluğu içinde olduğunu söyledi.

Yöresel derneklerle daha sık bir araya geleceğini belirten Çetin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana, yöre derneklerine ve temsilcilerine büyük önem veriyoruz. Adana'mız, bu cennet memleketimiz mozaikler şehri. Sizler, Türkiye'nin bir kesimini temsil ediyorsunuz ama ortak bir buluşma noktamız var, o da Adana. Adana sevdası, benim yüreğimde nasıl yer kaplıyorsa, eminim sizler için de öyle. Bu cennet memlekette herkes, barış ve kardeşlik içerisinde yaşayabiliyor. Çukurova Belediyesi olarak, biz de bunu sağlamaya katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Önümüzdeki Mayıs ayında 'Yöresel Dernekler ve Vakıflar Şenliği'nin ikincisinin düzenleneceğini belirten Çetin, şöyle devam etti:

"Ülkenin geçtiği bu zor günlerde birlik ve beraberlik duygularına daha çok ihtiyacımız var. Ben gurur duyarak Adana'da yöre derneklerimizin el ele omuz omuza olduğumu söylüyorum. Şimdi daha çok birbirimize sarılmamız ve kenetlenmemiz gerek. Çukurova Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağımızın sözünü veriyorum. Dostluğumuz, birliğimiz daim olsun."

(ELF-Y) - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Akdeniz Soner Çetin Çukurova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title