Haberler

Başkan Çetin, Tıp Bayramında Sağlıkçıları Ziyaret Etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Doktor Bayram Öztürk Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Doktor Bayram Öztürk Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Tıp Bayramı'nda sağlık çalışanlarını yalnız bırakmayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Doktor Bayram Öztürk Hastanesini ziyaret edip sağlık çalışanlarına çiçek verdi. Doktor Bayram Öztürk Hastanesini ziyaretinde sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile hizmet ettiğini belirten Başkan Çetin, "Doktorlarımız, hemşirelerimiz, teknisyenlerimiz hiçbir ayrım gözetmeksizin şifa dağıtmak için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışıyor. Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Doktorların ve sağlık çalışanlarının taleplerini de dinleyen Başkan, hazırlanan yaş pastayı hastane personeliyle birlikte kesip sağlık çalışanlarına ikram etti. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in ziyaretinden memnun kalan hastane yönetimi, Başkan Çetin'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Çetin Tıp Bayramı Pursaklar 14 Mart Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title