Haberler

Başkan Çerçioğlu, AK Parti Aydın Milletvekili Erdem Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kent meydanı projesi için "şehrin en önemli meydanı peşkeş çekiliyor' açıklaması nedeniyle AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem hakkında Aydın Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu."

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kent meydanı projesi için "şehrin en önemli meydanı peşkeş çekiliyor' açıklaması nedeniyle AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem hakkında Aydın Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu nedeniyle hakkında dava açılıp açılmayacağının belli olmadığını belirten Mehmet Erdem, Aydın halkının hakkını savunduğunu belirterek, yanlış gördüğü her uygulamayı kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğini söyledi.

Aydın Belediyesi basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, bazı basın kuruluşlarına gönderilip bazılarına gönderilmeyen haber servisi dikkat çekerken, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kendisini sürekli eleştiren Milletvekili Mehmet Erdem hakkında, eleştirileri siyasi eleştiri mahiyetinde olmadığı gerekçesi ile Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Konuyla ilgili açıklamanın basın servisi tarafından basına gönderildiğini belirtmesine karşın, ilgili açıklamanın basın servisi tarafından özel belirlenen adreslere gönderildiği öğrenildi.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yapımı devam eden Atatürk Kent Meydanı projesi ile ilgili Mehmet Erdem'in Eylül ayında yaptığı açıklamada sarf ettiği, "Şehrin en önemli meydanı peşkeş çekiliyor, kent meydanı rant meydanı haline getirildi, bu meydanda bir rant oluşturuluyor, Amerikan fast-food zinciri bu meydana geliyor, ranta karşı olanlar bunu söyleyenler nerede" ifadelerini yargıya taşıdı.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Mehmet Erdem'in kent meydanı ile ilgili iddialarına, "Peşkeş çekmeyi bilmeyiz, kimseye de peşkeş çektirmeyiz. Bu iddiaların hiç birinin aslı ve astarı yoktur. Mehmet Erdem kime peşkeş çekildiğini söylesin ve iddialarını ispat etsin, ben bu iddialarda bulunanları müfteri olarak ilan ediyorum. Sayın Mehmet Erdem'in açıklamalarında kişilik haklarıma bir saldırı var. Açıklamalar siyasi eleştiri mahiyetinde değildir. Açıklamaların içeriğinda karalama ve iftira bulunuyor. O nedenle hakkında suç duyurusunda bulundum" dedi.

'AYDINLININ HAKKINI SAVUNUYORUM'

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Özlem Çerçioğlu'nun hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunması ile ilgili, "Suç duyurusu sonrası hakkımda dava açılıp açılmayacağı belli değil, dava açılırsa bizde tavrımızı ona göre belirleriz. Ben Aydın halkının, Aydın'ın hakkını savunuyorum. Yanlış gördüğüm her uygulamayı Aydınlılarla kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğim. Kent meydanı içerisindeki otopark ve kafetarya ihalesine itirazımız vardı. Elbette bu ihale kanunlara, mevzuata uygun yapılmış olabilir. Fakat ihaleye tek kişinin girmiş olması düşünülmesi gereken bir husus. Bu olayı kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Suç duyurusu şeklinde bir mücadele başlarsa Aydın kazanmaz. Bu şekilde enerjimizi boş yere tüketmiş oluruz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Erdem Aydın Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title