Haberler

Başkan Çerçi Genç Çiftlerin Mutluluğuna Ortak Oluyor

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yeni evlenecek çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, yeni evlenecek çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor. 2015 yılında 42 genç çiftin nikahını kıyan Başkan Çerçi, "Yunusemre Belediyesi olarak aile yapısına büyük önem veriyoruz." dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi evlendirme memurluğunun 2015 yılında bin 208 kişinin nikahını kıydığını belirterek, "Yunusemre Belediyesi olarak aile yapısına büyük önem veriyoruz. Belediyemizin evlendirme memurluğu birimi 2015 yılı Ocak ayından günümüze kadar bin 208 çiftimizin nikahını kıydı. Yunusemre Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz uygulama sayesinde vatandaşlarımız yakınlarının nikahlarını 'www.yunusemre.bel.tr' adresinden canlı olarak takip edebilme imkanına sahip olabiliyorlar. Yunusemre Belediyesi olarak en iyiyi yapmak için çalışmalarımızı tüm gücümüz ile sürdürüyoruz. Yeni evlenecek çiftlerimize Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ediyoruz. Yeni aile ortamı kuracak olan çiftlerimize evliliğin çok kutsal bir müessese olduğunu anlatarak, bir ömrü beraber paylaşmanın bir takım sorumluluklar getirdiğini ifade ediyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title