Haberler

Başkan Çerçi'den Şampiyon Takıma Tam Destek

Aydın’da gerçekleştirilen Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kulüpler Kros Ligi Ege Bölgesi 1. Kademe Müsabakaları’nda birincilik başarısını elde eden Yunusemre Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, şampiyonluk sevincini Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile paylaştı.

Aydın'da gerçekleştirilen Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kulüpler Kros Ligi Ege Bölgesi 1. Kademe Müsabakaları'nda birincilik başarısını elde eden Yunusemre Belediye spor Kulübü Atletizm Takımı, şampiyonluk sevincini Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile paylaştı. Büyük başarıdan dolayı takımı ve antrenörü kutlayan Çerçi, "Sizden daha büyük başarılar bekliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Aydın'dan şampiyonluk kupasıyla dönen Yunusemre Belediye spor Kulübü Atletizm Takımı ve Atletizm Antrenörü Halil Çıkrıkçılar ile bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada takım Çerçi'ye şampiyonluk kupasını takdim ederek teşekkür etti.

Mehmet Çerçi, takımın büyük bir başarı elde ettiğini vurgulayarak, "Yunusemre Belediye spor Kulübü Atletizm Takımımız Aydın'da gerçekleşen müsabakalarda bizleri en iyi şekilde temsil ettiler. Takımımızda ayrıca Mehmet Erkul, ferdi sıralamada 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Şampiyonluk sevincini bizlerle paylaştılar. Diğer müsabakalarda da bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerini gönülden inanıyorum. Takımımıza tam desteğimiz var. Hocamız ile beraber çok iyi bir takım oldular. Bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum" dedi.

Yunusemre Belediye spor Kulübü Başkanı Kılıç Kaya ise, "Birçok branşta mücadele ederek önemli başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Bunun ilki Yunusemre Belediye spor Kulübü Atletizm Takımımız ile geldi. Müsabakalarda takım halinde birinci olarak şampiyonluk kupasını kaldırdılar. Yunusemre Belediye spor Kulübü'nü çok önemsiyoruz. Kulübümüzün her alandaki spor müsabakalarında desteğimizi veriyoruz. Bundan sonra da başarıların devamında geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Kupa sevincini Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile paylaştıklarını dile getiren Yunusemre Belediyespor Kulübü Atletizm Antrenörü Halil Çıkrıkçılar, "Atletizmde çok iyi bir takımımız var. Bu takım ile birlikte bir çok başarıya imza atacağız. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi ve Belediye Başkan Yardımcımız aynı zamanda kulüp başkanımız Kılıç Kaya'nın bizlere her zaman destek oldular. Önümüzde Denizli'de bu müsabakaların ikinci ayağı var. Orada da Yunusemre Belediyespor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Aydın Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title