Haberler

Başkan Çelik, Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Ziyaret Etti

Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gençlere, "Meydanı vatan hainlerine bırakmayın.

Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gençlere, "Meydanı vatan hainlerine bırakmayın." dedi.

Her hafta Cuma Namazını bir mahallede kılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu hafta Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne giderek namazı öğrencilerle birlikte eda etti. İmam Hatip Lisesi ziyaretinde Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de yer aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu tarafından karşılanan Yıldız, Çelik ve Özden Cuma Namazını öğrencilerle birlikte kıldıktan sonra tüm öğrencilerle tek tek selamlaştı.

"HER ALANDA KENDİNİZİ GELİŞTİRİN"

Öğrencilerle yenen öğle yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Mustafa Çelik, "Geleceğimiz sizlersiniz. Biz sizlere çok güveniyoruz" dedi ve meydanı boş bırakarak ülkemizi vatan hainlerine bırakmamalarını istedi. Devletin resmi kurumları olan proje imam hatip okullarına çok önem verdiklerini de ifade eden Başkan Çelik, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü sizinle gerektiği şekilde ilgilenirken bizler de elimizden gelen katkıyı her zaman vermeye gayret ediyoruz" dedi.

Öğrencilerden, devletimizin verdiği bu imkanlara karşılık okumalarını ve başarılı olmalarını isteyen Başkan Mustafa Çelik, "Her alanda kendinizi geliştirin ve mesleğinizin en iyisi olmak için çalışın" diye konuştu.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldız ve Başkan Çelik, yemek sonrası öğrencilerle birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Taner Yıldız Kayseri Erciyes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title