Haberler

Başkan Çelik: "Daha Güzel Şehzadeler İçin Çalışıyoruz"

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Nisan ayı içerisinde ihtiyaç duyulan mahallelerde 5 bin metrekare parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirdi.

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Nisan ayı içerisinde ihtiyaç duyulan mahallelerde 5 bin metrekare parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirdi.

Şehzadeler Belediyesi ihtiyaç duyulan mahallelerde parke taşı döşeme çalışması başlattı. Çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Hava şartlarının düzelmesi ile birlikte fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz mahallerimizde hızlı bir şekilde çalışmalarının başlattılar. Bu bağlamda ihtiyaç duyulan mahallelerimizde çalışan ekiplerimiz Nisan ayı içerisinde 1 aylık bir süreçte 5 bin metrekare parke taşı döşeme işi taptılar. İlk etapta çalışmalarına Kaan, Sancaklıiğdecik, Sancaklıbozköy, Karaoğlanlı, Yukarıçobanisa ve Çınarlıkuyu mahallelerimizde parke taşı döşeme işlemi yapan ekiplerimiz, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde bu çalışmalarını devam ettirecek. Yeni parke taşı döşeme işlemlerinin yanı sıra bozuk olan yollarda da ekiplerimiz gerekli tamiratları yaparak vatandaşlarımızın daha güzel bir Şehzadeler' de yaşaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title