Haberler

Başkan Bulutlar, Yeni Dünya Vakfını Ağırladı

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu’yu ve beraberindekileri makamın da ağırladı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu'yu ve beraberindekileri makamın da ağırladı.

Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve beraberindekiler, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundular. Göksu, Kış turizminin başkenti olarak kabul edilen Palandökenin adeta çehresini değiştiren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve ekibinin başarılarının devamın temennisinde bulunan Göksu, Erzurumluların misafirperverlikleri ve samimiyetleri için de teşekkür eti.

BULUTLAR "GENÇLER BU ÜLKENİN TEMİNATIDIR"

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu'yu ve beraberindekileri belediyede ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Bulutlar, "Geleceğimizin teminatı olan gençler için yola çıkmış ve bu yolda birçok önemli ve başarılı çalışmalara imza atmış Yeni Dünya Vakfı ve Genel Başkanıyla birlikte ekibini Palandöken Belediyemiz de ağırlamaktan son derece mutlu oldum. Palandöken Belediyesi olarak bizler üzerimize yüklenen sorumluluğun bilincindeyiz. Gençler ve gelecekleri konusunda her türlü çalışmanın içerisinde olduk ve bundan sonra da Allah'ın izniyle olmaya devam edeceğiz. Gençlere yönelik yeni fikirlere ve yeni projelere her zaman açığız. Yeter ki ülkemizin ve gençlerimizin menfaatleri doğrultusun da olsun" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Göksu Palandöken Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title