Haberler

Başkan Bozbey: "Nilüfer'de İzimiz, Yurttaşa Sözümüz, Oy İsteyecek Yüzümüz Var"

Nilüfer Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, hafta sonunda köy ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürürken Konaklı ve Çaylı’da coşku ile karşılandı.

Nilüfer Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, hafta sonunda köy ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürürken Konaklı ve Çaylı'da coşku ile karşılandı.

Yapılan düzenleme ile 30 Mart sonrası bu yıl mahalle olarak resmen Nilüfer'e bağlanacak bu iki köyde Bozbey'e ilgi yoğundu. Konaklı köyü girişinde davul zurna ile karşılanan Bozbey, akşam saatlerinde köy meydanını dolduran Konaklılara seslendi. Bozbey "Bundan önce sorumluluk alanımıza girmediği halde köylerimize birçok hizmet götürdük. Ancak artık resmen mahallemiz olduğunuz için konaklı gibi yeni mahallelerimiz belediyemizin yatırımlarından hak ettiği payı fazlasıyla alacak."dedi.

Türkiye genelinde yerel seçim atmosferinin oldukça sert bir havaya büründüğünü söyleyen Bozbey, "Biz yerelde daha en başından insani ilişkiler ve karşılıklı saygı çerçevesinde düzeyli bir seçim çalışması yürütmeyi amaçladık. Kimseyi kendimize rakip görmüyoruz. Bunu küçümsemek için söylemiyorum. Ancak daha Nilüfer'i tanımayanlar, Nilüfer'in bütçesini dahi bilmeyenler başkanlık için yola çıkıyor,çeşitli vaatlerde bulunuyor. Biz bu kentin insanını tanıyor ve seviyoruz. Bizim 2004 yılında söylediklerimizi onlar daha yeni düşünüyor. Bizim Nilüfer'de izimiz, yurttaşımıza sözümüz, oy isteyecek yüzümüz var." dedi.

Konuşmaları sık sık alkışlarla kesilen Bozbey, tarım ve hayvancılığın yoğun olduğu bölgelerde örnek uygulamalar ve yatırımlarla bu alanlara hatırı sayılır miktarda kaynak ayıracaklarını belirtti, belediye meclis üyelikleri ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin için de destek sözü aldı.

Bozbey, Konaklı köyünün ardından Çaylı'ya geçti. Köy meydanındaki kahvehanede Çaylılara hitap eden Bozbey, "Bugüne kadar ekibimizle, personelimizle Nilüfer'i gülümsetme iddiası ile çalıştık.Bundan sonra da bu amaçla yolumuza devam edeceğiz. Çaylı'yı da, Nilüfer'e yeni bağlanan tüm mahallelerimizi de gülümseteceğiz. Kadınlarımız ve çocuklarımızı sosyal yaşamın içine katacak birçok projemiz var. Yöresel kalkınmanın bir belediye eliyle, sosyal hizmetlerle nasıl sağlanabileceğini tüm Türkiye'ye göstereceğiz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Bozbey Türkiye Konaklı Çaylı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title