Haberler

Başkan Böcek'ten Cumhurbaşkanlığı Seçimi Değerlendirmesi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nın Türkiye için hayırlı olmasını dilediBaşkan Böcek, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'nın Türkiye için hayırlı olmasını diledi

Başkan Böcek, Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdi. Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. Cumhurbaşkanlığı seçiminin sona erdiğini ifade eden Başkan Böcek, "Bütün vatandaşlarımız düşüncesini oy pusulasına yansıtmıştır. Başbakanımız, Cumhurbaşkanı olmuştur. Ülkemiz için hayırlı olsun" dedi.

Seçimleri Antalya açısından değerlendiren Başkan Böcek, "19 ilçe içinde Konyaaltı sınırları içinde yüzde 67 ile Ekmeleddin İhsanoğlu, yüzde 28 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 5'e yakında Selahattin Demirtaş oy almıştır. Ancak katılılarla ilgili 97 bin 900 seçmenden 72 bin 300 seçmen oy kullanmıştır. Katılımlar fazla olmamıştır. İnşallah bu seçimler ülkemiz ve Antalya için hayırlı olur" diye konuştu.

Başkan Böcek seçime katılımın az olması ile ilgili olarak şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızın oylarına hiçbir zaman ipotek koymadım. Yüzde 60 üzerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçimden önce oy alacağını söylemiştim. ve de Konyaaltı'nda İhsanoğlu birinci olmuştur. Adayların durumu, partilerin görüşleri, tatilciler diye düşünürsek hepsi katılımın az olmasının gerekçelerindendir." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhurbaşkanlığı Seçimi Recep Tayyip Erdoğan Muhittin Böcek Konyaaltı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title