Haberler

Başkan Baran, Kırkpınar'dan Dönen İsmail Çırak'ı Ağırladı

Tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde küçük orta büyük boy kategorisinde üçüncü olan Körfez Belediyesi’nin güreşçisi İsmail Çırak aldığı madalya ile Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret etti.

Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde küçük orta büyük boy kategorisinde üçüncü olan Körfez Belediyesi'nin güreşçisi İsmail Çırak aldığı madalya ile Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı ziyaret etti.

Bu yıl 654. kez yapılan Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşlerine Körfez Belediyesi adına katılan İsmail Çırak ve hocası Veysel Şirin, Körfez'e zaferle döndü. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine büyük hedeflerle giderek, belirlediği hedefi en iyi şekilde elde eden İsmail Çırak, 96 kiloda hem Körfez'i temsil etti. Alınan bu başarının ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, güreş hocası Veysel Şirin ve İsmail Çırak'ı makamında ağırladı. Sıcak ve samimi geçen ziyarette Başkan Baran, İsmail Çırak'ı başarısından dolayı tebrik etti. Başkan Baran, "Geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin önde gelen başpehlivanlarının katıldığı bir yağlı güreş organizasyonu düzenledik. Ata sporumuz olan yağlı güreşlerimizi önemsiyor, destekliyoruz. Güreş hocamız Veysel Şirin'i ve güreşçimiz İsmail Çırak'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Baran İsmail Çırak Kırkpınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title