Haberler

Başkan Baran Belde Taksi Durağını Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Tütünçiftlik’te bulanan Belde Taksi Durağını ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Tütünçiftlik'te bulanan Belde Taksi Durağını ziyaret etti.

Taksiciler ile sohbet eden Başkan Baran, durak çalışanları ile sıcak ve samimi şekilde sohbet etti. Başkan Baran, taksicilerin bu güzel karşılama ve ağırlamalarından dolayı teşekkür etti. Durak çalışanlarının ikramlarını geri çevirmeyen Başkan Baran, taksicilerle birlikte çay içti ve taksicilerin istek ve taleplerini dinledi. Not alarak konuya duyduğu hassasiyeti gözler önüne seren Başkan Baran, yapılacak olan bazı projeleri durak çalışanlarına anlattı.

Durak çalışanları, "Belediye Başkanımız İsmail Baran'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Taksicilerin en iyi şekilde hizmet aldıkları şu dönemde bizleri unutmayıp ziyaretimize gelen Başkanımıza ve ekibine durak çalışanları adına teşekkür ederiz" dediler.

Körfez esnafıyla iç içe olduklarını belirten Başkan Baran, "Her zaman esnafımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Taksicilerin en iyi şekilde hizmet etmeleri için üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Taksici esnaflarımız, vatandaşlarımızın ulaşımı konusunda büyük bir rol üstleniyorlar. Vatandaşlarımızın sağlığı, güveni ve rahatlıkları tamamıyla onlara emanet bu yüzden taksici esnaflarımızın önemi çok büyüktür. Körfez Belediyesi olarak taksici esnaflarımıza elimizden ne geliyorsa her türlü desteğe açığız. Dürüstlük ve kaliteli hizmet anlayışıyla taksicilik mesleğini gururla gerçekleştiren esnafımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyaret Başkan Baran'ın durak çalışanları ile çekilen toplu resmin ardından son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Baran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title