Haberler

Başkan Bakıcı'nın İkinci İnönü Zaferi'nin Yıl Dönümü Mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İkinci İnönü Zaferi’nin 93'üncü yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, İnönü Zaferleri'nin, milletin bağımsızlığından ve vatan topraklarından vazgeçmeyeceği yönündeki kararlılığının güçlü bir ifadesi olduğu söyledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İkinci İnönü Zaferi'nin 93'üncü yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, İnönü Zaferleri'nin, milletin bağımsızlığından ve vatan topraklarından vazgeçmeyeceği yönündeki kararlılığının güçlü bir ifadesi olduğu söyledi.

Mesajında, tarihin altın sayfalarından biri olan İnönü Zaferleri'nin, milletin bağımsızlık ülküsünün yanında askeri gücünün de görülmesini sağladığını kaydeden Başkan Bakıcı, "Cumhuriyetimize giden yolu açan zaferlerden biri olan İkinci İnönü Zaferi'nin önemini milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Siz orada yalnız düşmanı değil, milletimizin makus talihini de yendiniz' ifadesiyle ortaya koymuştur. Kurulduğundan bugüne kadar milletimizin fedakarlığı, gayreti, dayanışması ve çalışkanlığı ile dünyanın önemli ülkelerinden biri haline gelen Türkiye, bundan sonra da önüne koyduğu hedefler doğrultusunda çalışmaya devam edecektir. Bu büyük mücadelenin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü'yü ve istiklal savaşının tüm kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum" şeklinde ifade etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Fatih Bakıcı İsmet İnönü Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title