Haberler

Başkan Bakıcı Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeşilkent Camii ve Ulu Camii Kur’an Kurs’larını ziyaret ederek öğrencilere dondurma ikram etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeşilkent Camii ve Ulu Camii Kur'an Kurs'larını ziyaret ederek öğrencilere dondurma ikram etti.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ilk olarak Yeşilkent Camii Kur'an Kursu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Burada öğrencilere dinimizi en doğru bir biçimde öğrenebilmeleri için Kur'an-ı Kerimi doğru öğrenmenin ve anlamanın öneminden bahseden Başkan Bakıcı, öğrencileri Kur'an-ı Kerim'i öğrenmeye teşvik etti. Başkan Bakıcı öğrencilere ilerleyen yaşlarında bu güzel kurs günlerini hatırlayıp yad edeceklerini belirterek, "Sizlere Kur'an-İ Kerim'i öğretmek için böyle sıcak bir günde size vakitlerini ayırıp, sizleri Türk milletine, Türk insanına, Türk toplumuna yararlı birer insan olarak yetiştirmeye çalışan hocalarımızdan da Allah razı olsun. Bizim yaradılışımızın sebebi olan Kur'an-i Kerim'i öğrenmek gerçekten çok önemli. İleride yaşlandığınızda 'hocalarımızdan Allah razı olsun, bize o yaz sıcaklarında duaları öğrettiler' diyerek hep bu günleri hatırlayacaksınız. O yüzden bu güzel günlerinizi arkadaşlarınızla olan birlik ve beraberliğinizi hiç unutmayın. Bizler sizlere çok önem veriyoruz, hocalarınız size çok önem veriyor. Bu yüzden sizlere 'geleceğimizin teminatı' diyoruz. Sizler de size olan bu inancımızı boşa çıkarmayın" dedi.

Konuşmaların ardından Kur'an Kursu öğrencilerine dondurma ikram eden Başkan Bakıcı daha sonra Yeni Mahalle'de bulunan Ulu Camii Kur'an Kursu'na gelerek buradaki öğrencilerle buluştu. Öğrencilerle ve hocalarla tatlı bir sohbet gerçekleştiren Başkan Bakıcı buradaki öğrencilere de dondurma ikram etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Yeşilkent Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title