Haberler

Başkan Bakıcı Kan Bağışı Kampanyasına Katıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu’nda düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası’na katılarak destek verdi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu'nda düzenlenen Kan Bağışı Kampanyası'na katılarak destek verdi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eşi Emine Bakıcı ile birlikte Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu öğrenci velilerine yönelik düzenlenen Kan Bağışı Kampanyasına katılarak kan verdi. Kampanyaya kızı Bengü Bakıcı'nın davetlisi olarak katılan Başkan Bakıcı kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Sağlıklı olan herkesi kan vermeye davet eden Başkan Bakıcı "Bir hastamızın derdine deva olabilirsek ne mutlu bize" dedi.

Eskişehir Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. M. Sabri Akoğlu da, kampanyanın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kızılay arasında yapılan protokol kapsamında il genelinde yapıldığını belirterek öğrenci velilerini kan vermeye davet etti. Dr. Akoğlu, "Bu kampanya ile öğrenciler anne ve babalarını hayat kurtarmaya davet ediyor. Başkan beyi de kızı davet etmiş. Sağolsun o da gelip kan vererek kampanyamıza destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Fazıl Kısakürek Fatih Bakıcı Kızılay Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title