Haberler

Başkan Bakıcı'dan Seçmenlerine Teşekkür Tutu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde zorlu seçim yarışını kazanarak Bozüyük Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Fatih Bakıcı, eşi Emine Bakıcı ile birlikte düzenlenen kutlama konvoyunda kendisine destek veren seçmenlerine teşekkür etti.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde zorlu seçim yarışını kazanarak Bozüyük Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Fatih Bakıcı, eşi Emine Bakıcı ile birlikte düzenlenen kutlama konvoyunda kendisine destek veren seçmenlerine teşekkür etti. Ellerinde bayraklarla sokaklara dökülen vatandaşlar Bakıcı'ya büyük ilgi gösterdi.

Başkan Bakıcı, eşi Emine Bakıcı ile birlikte yüzlerce aracın katıldığı konvoy ile ilçenin tüm mahallelerini gezerek vatandaşlara teşekkür etti, helallik istedi. Kendisine verilen desteği boşa çıkarmayacağının sözünü veren Başkan Bakıcı, Bozüyük'ün her noktasına en güzel şekilde hizmet edeceklerini söyledi. Bakıcı, "Başbakanımızın dediği gibi bizler size efendi olmaya değil, hizmetkarınız olmaya geldik. Bu anlamda ilçemizin eksiklerini tespit ederek projelerimizi hazırladık. Bu saatten sonra sizlere layık olamaya çalışacağız. Laf değil, hizmet üreteceğiz. Ben ve ekip arkadaşlarım hep birlikte, Bozüyük'ümüze yakışan hizmetleri üretecek ilçemizin refah seviyesini hep birlikte yükselteceğiz" dedi.

Sevinç konvoyunu gören AK Partili vatandaşlar ellerindeki bayraklarla sokaklara dökülürken, özellikle Yenidoğan Yediler mahallelerinde büyük coşku yaşandı. Yediler mahallesinde davullar zurnalar eşliğinde karşılanan Bakıcı, vatandaşlarla çiftetelli oynadı, bol bol resim çektirdi. Yediler mahallesinin eksikleri konusunda gerekli çalışmayı yaptırdığını belirten Bakıcı, vakit kaybetmeden bu projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Yüzlerce aracın katıldığı konvoy gece geç saatlere kadar devam etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title