Haberler

Başkan Babaş'tan Şehit ve Gazi Derneklerine İftar

Kastamonu Belediyesi tarafından organize edilen ve Ramazan ayının önemli bir geleneği haline gelen iftar programları devam ediyor.

Kastamonu Belediyesi tarafından organize edilen ve Ramazan ayının önemli bir geleneği haline gelen iftar programları devam ediyor.

İstiklal Parkı'nda Vali Mesut Yıldırım ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş, şehit aileleri, gaziler ve engelli vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. Belediye Başkanı Tahsin Babaş, şehit ve gazi derneklerine Türkiye'ye örnek olacak bir bina projesini başlattığının müjdesini verdi. Hepkebirler Mahallesi İnönü Caddesi'nde bulunan iki katlı binayı şehit ve gazi dernekleri için düzenleyeceğini söyleyen Başkan Babaş, "Burası Şehitler Diyarı Kastamonumuza yakışır bir mekan olacaktır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Onların hatıralarını yaşatmak için dün nasıl çalışıyorsak bundan sonrada bıkmadan usanmadan ve yılmadan çalışacağız. Sizlerin sorunu benim sorunum, derdi benim derdim, mutluluğu benim mutluluğumdur" dedi.

Birlik ve beraberliğin öneminin üzerinde duran Belediye Başkanı Babaş, şöyle konuştu: "Toprağı vatan yapan kahraman şehitlerimizin değerli aileleri, aziz gazilerimiz ve engelli kardeşlerimiz iftar davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız, gururlandırdınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 11 ayın sultanı Ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz mahalle ve özel iftarlarımızda kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin çok kuvvetli olduğunu görüyorum. Ülkemizin zor bir sınavdan geçtiği, kahramanlarımızın, hainlere karşı iman dolu göğüslerini siper ettiği bu günlerde evliyalar şehri, şehitler diyarının mensupları olarak örnek bir birliktelik ve iradeyi ortaya koymak bizlerin boynunun borcudur. Biliyoruz ki kahraman güvenlik güçlerimizin de bizlerden istediği budur. Bu ay da bir kez daha gördük ki terörün dini, ırkı ve mezhebi yoktur. Mübarek aylarda haince saldırılarla birliğimizi ve dirliğimizi bozmak isteyenler amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Yeniden hortlayan Haçlı zihniyeti, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ruhunu yaşatan aziz milletimizle asla baş edemeyecektir. Bu vesileyle terörü ve destekçilerini bir kez daha lanetliyor ve kınıyorum. Vatanı, bayrağı, inançları ve milleti uğruna seve seve canlarını veren Aziz Şehitlerimize ise Allah'tan rahmet diliyorum"

Kastamonu'ya yeni bir kimlik kazandırmak istediklerini açıklayan Başkan Babaş, "Sizlerden aldığımız güçle memleketimize yeni bir kimlik kazandırmak istiyoruz. Tüm projelerimizi bu doğrultuda yapıyoruz. Şehrimizin gelişimi noktasında ileriye dönük projeleri öncelikle hayata geçiriyoruz. Bundan sonra da Cenab-ı Alah'ın izni ve sizlerin desteğiyle ekibimle birlikte şehrimizi gelişimine katkı sunmayı sürdüreceğiz. Bıkmadan, usanmadan ve yılmadan çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ve Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şube Başkanı Serhat Yolasığmazoğlu ise, Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a teşekkür ettiler. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Babaş Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title