Haberler

Başkan Aydın'a Çiçeklerle Teşekkür Sürprizi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, çöken istinat duvarı onarılarak sağlamlaştırılan siteye kontrol için gittiğinde bir sürpriz ile karşılaştı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, çöken istinat duvarı onarılarak sağlamlaştırılan siteye kontrol için gittiğinde bir sürpriz ile karşılaştı. Çökme olayının yaşandığı günden, bugüne kadar titizlikle yapılan çalışmalar ve konunun üzerinde hassasiyetle durulması nedeniyle, site sakinleri Başkan Aydın'a ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek çiçek verdiler.

Akşemsettin Mahallesi Cihat Sokak'ta Turizm Çalışanları Sitesi'nin duvarı bir süre önce çökmüştü. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın olayla ilk günden itibaren bizzat ilgilendi. Site sakinlerinin mağdur edilmemesi için duvarın bir an önce onarılması talimatını veren Başkan Aydın, çalışmaları da yerinde inceleyerek takip etti. Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden çöken istinat duvarının onarımı ve sağlamlaştırma çalışmalarını gerçekleştirdiler. Çalışmaların tamamlandığı bilgisini alan Başkan Remzi Aydın, siteye giderek yapılan çalışmayı incelemek istediğinde ise bir sürpriz ile karşılaştı. Başkan Aydın'ı gören site sakinleri yanına giderek olayın üzerinde titizlikle durarak duvarın kısa sürede onarımının gerçekleşmesini sağlayan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür ettiler.

Bir site sakini ise "Olayın yaşandığı ilk anlardan itibaren bir gün olsun bizi yalnız bırakmadınız. Olayın hemen ardından siz ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri buraya geldiniz. Ekipler gece gündüz çalışarak bizi bu mağduriyetten kurtardı. Size ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ederiz" diyerek Başkan Aydın'a çiçek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Aydın Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title