Haberler

Başkan Arslan İlk Nikahını Kıydı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye başkanı olarak ilk nikahını kıydı.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediye başkanı olarak ilk nikahını kıydı. Çiğli Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleşen nikah töreninde Fulya Yavuz ve Halil Eynur çiftine mutluluk dileyen Başkan Hasan Arslan, "Her gününüzün bu günkü gibi mutlu sağlıklı geçmesini diliyorum" dedi.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE, SAĞLIKTA VE MUTLULUKTA

Başkan olarak ilk kez cüppe giyip nikah kıyan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Fulya Yavuz ve Halil Eynur çiftinin önce nikahını kıydı, ardından tebrik etti ve evlilik cüzdanını gelin Fulya Yavuz'a verdi. Çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü; "Aile olma yolunda atılan bu ilk adımda nikahınızı kıydığım için ayrıca çok heyecanlıyım. Aile, toplum barışı ve huzurunun korunması adına önemli bir görev üstlenir. Ailede sevgi ve saygıyla sorumlulukları paylaşarak hareket etmek gerekir. İyi günde kötü günde, sağlıkta ve mutlulukta demenin anlamı da budur. Ben çiftimizi tebrik ediyor, mutluluklar diliyorum ve bu ülke adına hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Arslan Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title