Haberler

Başkan Anlayan'dan Vatandaşlara Deniz Uyarısı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde boğulma vakalarının artması üzerine Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde boğulma vakalarının artması üzerine Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, belediyenin her şeyden sorumlu bir kurum olmadığını belirterek, "Boğulma vakaları Karadeniz Bölgesinde, özellikle kendi bölgemizde son günlerde artmaya başladı. Bizim iki tane belediye plajımız var. Bu plajlarda da can kurtaranlarımız mevcut. Diğer yerlerde can kurtaran yok. Vatandaşlarımız denize gösterdiğimiz alanlarda girsinler. Bizler gerekli kontrolleri yapmaya çalışsak da vatandaşlarımız uyarıları dikkate almıyor. Cankurtaranlarımız bizim gözetim altında yaptığımız sınırları içerisinde görev yapıyorlar. Denize girilmez tabelasının olduğu yerde bile vatandaşlarımız denize giriyorlar. Kontrolsüz yerlerde denize giren vatandaşlarımız boğulma vakaları ile karşı karşıya kalıyorlar. Bu durumdan dolayı biz de çok üzgünüz.İnşallah bu hadiseler bir daha yaşanmaz" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Karadeniz Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title