Haberler

Başkan Altınok Öz, Kartal Berberler Odası Kongresi'ne Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Erkek ve Kadın Berberler Odası Kongresi’ne katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Erkek ve Kadın Berberler Odası Kongresi'ne katıldı.

Kartal Erkek ve Kadın Berberler Odası Kongresi, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongreye Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Berk, Kartal Meslek Eğitim Müdürü Osman Gören, Göztepe Meslek Eğitim Müdürü Turgut Ünlüeser, İstanbul Elektronikçiler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Demir, Maltepe Giresunlular Derneği Başkanı Fuat Ergül, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ömer Fethi Gürer, Zabıta Müdürü Atilla İlgün, Ruhsat Müdürü Funda Aydoğan, Kartal Kent Konseyi Başkanı İbrahim Yazıcı, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı İlyas Halilbeyoğlu ve Berberler Odası üyeleri katıldı. Kongrede Belediye Başkanı Öz'e, Kartal Erkek ve Kadın Berberler Odası adına İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz plaket takdim etti. Yılmaz, haksız rekabete engel olduğu ve ruhsatsız dükkan çalıştırmadığı için Başkan Öz'e teşekkür ederek, Kartal için yaptığı çalışmaların devamını beklediklerini dile getirdi.

Verilen plaketten dolayı teşekkür eden Başkan Öz, herkesin birbirine saygılı olduğu bir toplum dileyerek konuşmasına son verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Ali Yücel Altınok Öz Halil Öz İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title