Haberler

Başkan Altepe, Öğrencilerle Buluştu

Güncelleme:

BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, CEV Challenge Cup Şampiyonu Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oyuncularıyla birlikte Doğa Okulları tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı.

Okulun Özlüce kampüsünde gerçekleşen söyleşide öğrencilerle buluşan Başkan Altepe, Bursa- spor eğitim üçgeninde düşüncelerini paylaştı. Bursa'nın dünyanın en iyi spor ve eğitim alt yapısına sahip kenti olmasını istediklerini ve yatırımları bu yönde yaptıklarını belirten Başkan Altepe, Türkiye'nin gelecek hedeflerine 'zamanını iyi değerlendiren, sporcu, sağlıklı ve çalışkan' öğrencilerle ulaşabileceğini söyledi. Yoğun ilgi gören söyleşiye katılan Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Jan De Brandt ile oyuncular Ceren İlhan, Joyce da Silva Gomes ve Dora Horvath da duygu ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Doğa Okulları İl Koordinatörü Nazlı Sert tarafından organize edilen etkinlik, ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımıyla yapıldı. Başkan Altepe, söyleşinin gerçekleştirildiği salona öğrencilerin yoğun alkışı ve 'Büyük başkan' sloganlarıyla girdi.

Soru-cevap şeklinde süren söyleşinin başlangıcında salonda bulunan gençlere hitap eden Başkan Altepe, Bursa'da eğitim ve spor anlamında yaptıklarını yatırımlara değindi. Türkiye'nin yarınları açısından iyi yetişmiş gençliğin büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Altepe, bunun da sağlıklı bünyeyle gerçekleştirilebileceğini ifade etti. Sağlam kafanın sağlam vücutta bulunacağına inandıklarını, spor yapan gençlerin daha başarılı olduğunun istatistiklerle ispatlandığını söyleyen Başkan Altepe, Milli Eğitim'le bu yönde birçok projede ortaklıklar yaptıklarını hatırlattı. Bursa'da tüm okulların her türlü talebiyle ilgilendiklerini, malzeme ihtiyaçlarından inşaat yapımına kadar kalem ayırt etmeksizin gereken her türlü desteği eğitim kurumlarına sağladıklarını ifade eden Başkan Altepe, spor alt yapısını kuvvetlendirmek ve Bursa'daki herkesi spor yapabilir hale getirmek için mahalle aralarına yürüyüş mesafesinde spor tesisleri kazandırdıklarını anlattı. Göreve geldiğinde Bursa'da 40 olan kulüp sayısının verilen destekler nedeniyle 206'ya çıktığını, sadece Milli Eğitim'le yapılan bir projeyle yılda 240 bin öğrenciye spor yaptırdıklarını vurgulayan Başkan Altepe, 'zamanını iyi değerlendiren, sporcu, sağlıklı ve çalışkan' öğrencilerle Bursa ve Türkiye'nin geleceğine katkı sunmak istediklerini ifade etti. Konuşmasında çocuklara geçmişten örnekler veren ve aynı azimle çalışmalarını isteyen Başkan Altepe, "Sizler Güçlü Türkiye'nin teminatısınız. Sporcu, sağlıklı ve başarılı bir gençlik olun. Sadece Türkiye'nin değil Balkanların, Orta Doğu'nun ve Afrika'nın da sizlerden beklentisi var. Türkiye'nin güçlü olması demek dünya barışının sağlanması demektir. Tarih boyunca bu böyle oldu, inşallah bundan sonra da aynısı olacak. Bizim ecdadımız tarih boyunca adaletli oldu, sömürmedi, asimile etmedi, tüm değerlere saygı gösterdi. Bu nedenle tarihteki yerini aldı. Utanılacak değil gurur duyulacak bir ecdada sahibiz. Buna layık olmaya çalışacağız. Bu konuda da sizden beklentilerimiz var. Sizlerin gelişmesine, iyi eğitim almanıza büyük önem veriyoruz. En büyük hedefiniz zamanınızı iyi değerlendirmek ve kendinizi iyi yetiştirmek olmalıdır. Sağlıklı ve çalışkan olacak, başaracaksınız" dedi.

Başkan Altepe, öğrencilere sağladıkları iyi imkanlar nedeniyle okul yöneticilerini kutladı.

Başkan Altepe'nin konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Jan De Brandt ile oyuncular Ceren İlhan, Joyce da Silva Gomes ve Dora Horvath da duygu ile düşüncelerini öğrencilerle paylaşarak kendilerine yöneltilen soruları cevapladı.

Söyleşinin ardından okul öğrencileri, Başkan Altepe ile sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Türkiye Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title