Haberler

Bursa Başkanı Altepe: Bursa'ya Hizmet Etmek Onurdur

Güncelleme:

Bursa Belediye Başkanı Altepe,"Bursa'nın her köşesine hizmetlerimizi ulaştırıyoruz, böyle güzel beldelere hizmet etmek bizler için büyük gurur." dedi.

Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede ve farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, Mudanya İlçesi'ne bağlı Yörükali'de gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Altepe, Yörükali'de yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda Ramazan ayının bereketine ve önemine dikkati çekti.

"Hizmet için varız"

Bursa'ya hizmet etmenin kendisi için büyük onur olduğunu söyleyen Başkan Altepe, "Bursa'nın her köşesine hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Bursa'nın her yerinde dostumuz var. Böyle güzel beldelere hizmet etmek ve eserler kazandırmak da bizler için büyük gurur. Her konuda çalışıyoruz. Her zaman vatandaşın yanında olacağız dedik. İşte buradayız. Bizler hizmet için varız" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin artık Yörükali'yi de kapsadığını kaydeden ve köylerin de Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasının ardından eski dönemde yaşanan sıkıntıların önüne geçildiğini hatırlatan Başkan Altepe, "Kentimizin köylerinin de her türlü derdiyle artık biz ilgileneceğiz" dedi.

Bursa'nın öncü bir şehir olduğunu dile getiren Başkan Altepe, "Bursa, her alanda örnek. Medeniyetlerin başkenti, sultanlar ve evliyalar şehri Bursa, özellikli bir kent. Bizler de bu şehrin yöneticileri olarak üzerimize düşen sorumlulukla hizmetlerimizi en güzel şekilde yerine getiriyoruz" şeklinde konuştu.

"Mazlumun destekçisiyiz"

Bursa'da Ramazan ayının en güzel şekilde yaşandığına değinen Başkan Altepe, "Bu güzellikleri yaşayamayıp sıkıntı çekenler var. Özellikle şu mübarek Ramazan gününde başta Filistin ve Gazze olmak üzere büyük zulüm altında inleyen dostlarımız var. Allah onlara yardım etsin. Allah onları tez günde bu zulümden kurtarsın, onları huzura ve kurtuluşa erdirsin. Bu konuda bizler de Filistin'in, Gazze'nin, Suriye'nin tüm dünya mazlumlarının ve tüm Müslüman kardeşlerimizin yanındayız. Onlara destek olmaya gayret ediyoruz. Bursa olarak Filistin'e nakdi yardım kampanyası başlattık. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Bursa'da ve Marmara Belediyeler Birliği öncülüğünde de tüm Marmara'da yardım kampanyasını başlattık. Gazze'deki Müslümanların yanında olduğumuzu gösterelim istedik. Bursa'ya ve Türkiye'ye bu yakışır. Türkiye ile gurur duyuyoruz" diyerek Türkiye'nin her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu vurguladı.

Ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin en güzel şekilde yaşanmasını dileyen Başkan Altepe, iftarın ardından Yörükali'de vatandaşlarla da sohbet etti. Yörükali Mahallesi Muhtarı Yaşar Ünlüer de Başkan Altepe'ye kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Yörükali sakinleri ise iftarda kendilerine eşlik eden Altepe'ye yoğun ilgi gösterdi. Gecede, çocuklara da Bursaspor forması ve oyuncak armağan edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Altepe Filistin Türkiye Gazze Güncel Haberler

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

Özel: Cumhurbaşkanımıza da Devlet Bey'e de söyledim, el ele verip emekli maaşını asgari ücrete çıkaracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title