Haberler

Başkan Alıcık, Akademisyenleri Ağırladı

Nazilli Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde düzenlenen ve 42 üniversiteden 200 akademisyenin katıldığı 3. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi (MESTEK 2016) sonrasında Nazilli’yi ziyaret eden akademisyenleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ağırladı.

Nazilli Meslek Yüksekokulu'nun ev sahipliğinde düzenlenen ve 42 üniversiteden 200 akademisyenin katıldığı 3. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi (MESTEK 2016) sonrasında Nazilli'yi ziyaret eden akademisyenleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ağırladı.

Nazilli Meslek Yüksekokulu'nun ev sahipliği yaptığı 3. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi (MESTEK 2016) sonrasında akademisyenler Gıdı Gıdı Treniyle nostalji turu attı. 2 gün süre kongre sonunda Nazilli'de Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından ağırlanan akademisyenler gıdı gıdı treni ile nostalji seferi yaptıktan sonra Sümer Basma Müzesini ve MESTEK 2016 Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özçağ rehberliğinde Sümer rekreasyon alanını gezdi. Akademisyenler Alzheimer Merkezi, Türkiye'nin ilk model evi ve Nazilli NAKUT binasını da incelemelerinden sonra Türkiye'nin en büyük mehter takımları arasında yer alan Nazilli Belediyesi Mehter Takımının kendileri için hazırladıkları gösterilerini izledi. Günün sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile akşam yemeği yiyen 3. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sosyal ve Teknik Bilimler Kongresi (MESTEK 2016) Akademisyenleri yaşadıkları günden dolayı Başkan Alıcık'a teşekkür etti.

Yemekte konuşma yapan Nazilli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Özçağ Başarılı bir kongre sürecinin geçirildiğini söyleyerek bu kongrelerle Ülkemizde Yüksek Okulların bilgi birikim olarak daha çok gelişeceğini belirtti. Özçağ ; "Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen akademisyenler, Sultanhisar Nysa, Nazilli Sümer Kampusu, Meryem Ana ve Efes gibi önemli tarihi ve turistik yerleri de gezerek tanıma imkanı buldu. 28 Nisan Perşembe günü saat 10.00'da başlayan kongrenin ikinci günü akşam saatlerinde 120 akademisyen arkadaşımız Nazilli'de Sümerpark Rekreasyon Alanı, Sümer kampusunu gezdi. Nostaljik Gıdı Gıdı Trenimizle kısa bir tur da attı. Programda emeği geçen herkese başta Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık olmak üzere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kendisinin çok şanslı bir Yüksel Okul Müdürü olduğunu dile getiren Özçağ, "Şanslıyım çünkü Nazillide okulumuzun her zaman yanında olan bir Belediye Başkanı var Başkanımız Sayın Haluk Alıcık okulumuzun her türlü sorununa bizimle beraber çözüm arıyor ve okulumuzun büyümesi için gerçekten büyük bir çaba gösteriyor " ifadelerini kullandı.

Nazillili olduğunu ve Nazilli Sümer Ortaokulu 1982 mezunu olduğunu belirten Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim görevlilerinden Yrd. Doç. Dr. Hakan Ceylan "Gıdı gıdıya uzun bir aradan sonra binmek nasip oldu. Gerçekten bir nostaljiyi yaşadık. İnsanların yüzlerindeki tebessümü gördük. Bu an inanılmaz bir an. Çok duygulandım. Adnan Menderes Üniversitemize ve ilçeye bu önemli hizmeti veren, üniversitemize desteklerini eksik etmeyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a çok teşekkür ediyorum. 2 gün boyunca hem çok güzel bir kongre süreci geçirdik hem de doya doya Aydın'ın ve Nazilli'nin güzelliklerini yaşadık " dedi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise konuşmasında; "Değerli akademisyenlerimizi Aydın'da ağırlamaktan gurur ve onur duyuyorum. Burada olmanızdan dolayı çok mutlu olduk. Toplum olarak daha çok gelişmemizin ancak siz bilim insanlarının faaliyetleri ve Üniversitelerimizde yetiştirilecek donanımlı öğrencilerle olacaktır. Nazilli, hedefi olan bir kent. Üniversite ve organize sanayi şehri olmak istiyoruz ve Nazilli Aydın'da üniversiteye sahip çıkan ilçelerin başında yer alıyor. Nazilli'deki üniversitemizde yeni bölümlerin açılması, öğrenci sayısının artırılması bizim için olmazsa olmazlarımız arasında. Bu nedenle üniversitemize desteğimiz artarak devam edecek" dedi.

Konuşmalarında ardından Adnan Menderes Üniversitesi, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Başkanı, Nazilli Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MESTEK 2016 Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özçağ, Başkan Alıcık'a üniversiteye desteklerinden ve hizmetlerinden dolayı plaket vererek teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title