Haberler

Başkan Ali Çetinbaş: Başarılı Bir Seçim Kampanyası Geçiriyoruz

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, başarılı bir seçim kampanyası sürdürdüklerini dile getirdi.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, başarılı bir seçim kampanyası sürdürdüklerini dile getirdi.

Faaliyetlerinin, Kütahya il ve ilçe seçim koordinasyon merkezlerinin organizasyonlarıyla mahalle mahalle, sokak sokak ve ev ev devam ettiğini dile getiren Çetinbaş, "Teşkilatımız sandık bazlı çalışmaları başlamıştır. 13 ilçemizde sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz belirlenmiş durumda. Sandık güvenliği önemli. AK Parti Kütahya teşkilatlarının referandumla ilgili bir eksiği kalmamıştır. Katılım oranı açısından en yüksek oranın yakalayan il olmamızı umut ediyorum. Demokrasi ve seçim bilinci bu şehirde oturmuştur. İnsanların kendisini yönetenlere karşı göstermiş olduğu ilgi oturmuştur. İl ve ilçe koordinasyon merkezlerimizin belirlediği programlarla vatandaş ve esnaflarımızı ziyaret ederek, referandumla ilgili bilgileri aktarıyoruz.

Kadın ve gençlik kollarında görevli arkadaşlarımız ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. Ben kampanya dahilinde 12 ilçemizi de ziyaret edeceğim. Aynı şekilde milletvekillerimizde ilçelerimizi tek tek ziyaret edecek. Yine kampanya dahilinde bakanlarımız il ve ilçelerimizi ziyaret edecekler. Şimdiye kadar başarılı bir kampanya dönemi geçirdik. Kimsenin burnunun bile kanamadığı bir kampanya geçirmeyi umut ediyorum.Bizler, referandumun yapılacağı güne kadar mülki amirliğin kanun ve yönetmeliklere uygun olarak demokratik ortamda çalışmalarını sürdüreceğiz" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Çetinbaş AK Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title