Haberler

Başkan Ali Çetinbaş, Ankara'da Düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'na Katıldı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Genel Merkez’de düzenlenen ’109. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Genel Merkez'de düzenlenen '109. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Çetinbaş, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantı öncesi, Başkakan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ile bir süre görüşme yaptı.

Toplantıya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur da katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Başbakan Binali Yıldırım, "Anayasa, darbe anayasasadır. Anayasadaki filli durumuyla anayasanın şu anda birbiriyle uyumlu hale getirilmesi gerek. Milletin yollarını açtık, tünellerle dağları geçtik. Köprülerle vadileri birleştirdik şimdi yeni anayasa ve sistemin yolunu açma zamanıdır. Bu yolu da AK Parti teşkilatları olarak milletimizle beraber aşacağız" dedi. Başbakan Binali Yıldırım, 109'uncusu düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısındaki konuşmasına, "Arkadaşlar ben bu kadar sık konuşmaya fazla konuşmaya hazır değilim. Çok kolay olmayacak. Biz, laf üstüne laf değil, baş üstüne baş koyan bir iktidarız. Biz konuşmayalım, eserlerimiz konuşsun. Bizim liderimiz var. Liderimiz ülke, milletimiz gündemiyle verilmesi gereken mesajları en açık, en net şekilde veriyor. Allah ondan razı olsun" diyerek başladı.

Yıldırım, 64. Hükümet ve önceki hükümetlerde görev yapan Davutoğlu'na teşekkürlerini ileterek, "AK Parti'de değişim bir bayrak yarışıdır. AK Parti'de kişiler değişir, hedefler değişmez, millete hizmet yolunda kararlılıkla artarak devam eder. Kadın kolları, kuruculardan delegelere, bütün parti teşkilatımızın birimlerine ve milyonlarca parti üyelerimize huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Kongrede ortaya konan bu örnek davranıştan dolayı, AK Partimize yakışan bu çalışmadan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bir kez daha bu aziz millete hizmet etmenin ne kadar önemli bir iş olduğunu hep beraber gördük" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Ali Çetinbaş AK Parti Kütahya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title