Haberler

Başkan Alemdar Sermek Kursiyerlerine Misafir Oldu

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Erdem’le birlikte eski belediye hizmet binasında eğitim gören SERMEK (Serdivan Meslek Edindirme Kursları) kursiyerlerini ziyaret etti.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayri Erdem'le birlikte eski belediye hizmet binasında eğitim gören SERMEK (Serdivan Meslek Edindirme Kursları) kursiyerlerini ziyaret etti.

Başkan Yusuf Alemdar, kişisel gelişimin yanı sıra ekonomiye olan katkısı ile de meslek edindirme kurslarının önemli bir fonksiyonu yerine getirdiğini söyledi. Kurs merkezinde, cilt bakımı ve estetisyenlik, bağlama, mefruşat, hasta bakımı, dört ayrı kol olmak üzere hazır giyim ve iki ayrı kolda geleneksel el nakışı branşlarında toplam 200 kursiyer eğitim alıyor. Başkan Yusuf Alemdar yaptığı açıklamada, "Serdivan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'müz ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz meslek edindirme kursları ile amacımız hem istihdam oluşturmak hem de kursiyerlerimizin ev ekonomisine küçük de olsa katkı sağlamak. Bu bağlamda açtığımız kurslarda eğitim gören kursiyerlerimizden seri üretime geçip ekonomiye katkı sağlamalarını bekliyoruz.Kişisel gelişimin yanı sıra, insanların sosyalleşmesine de olanak sağlayan ve istenildiğinde edinilen tecrübeyi ekonomik gelire de dönüştüren meslek kurslarımızı hemşehrilerimizin talebi doğrultusunda çeşitlendirmeye ve ilçemizin her noktasında açmaya devam edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Alemdar Serdivan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title