Haberler

Başkan Aktaş'tan Aile Ziyareti

Güncelleme:

Alinur Aktaş Hizmet Masası görevlileri ile birlikte rutin aile ziyaretlerinden bir yenisini daha gerçekleştirdi.

Haftanın belirli günlerinde İnegöl'ün değişik mahallelerinde aileleri evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş Hizmet Masası görevlileri ile birlikte rutin aile ziyaretlerinden bir yenisini daha gerçekleştirdi.

Bir taraftan stratejik plan doğrultusunda tüm ilçe genelinde yatırım programlarının sorunsuz bir şekilde işlemesi ve hizmetlerin zamanında yapılması adına yoğun bir tempo içerisinde çalışan Aktaş, bir taraftan da sosyal belediyecilik adına gerçekleştirilen anlamlı uygulamalarına da devam etmekte.

Her hafta rutin olarak aile ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Aktaş bu tür ziyaretleri basına yansıtmamasına rağmen muhteviyatı açısından son ziyaret basına konu oldu.

Başkan Aktaş'ın en son ziyaret ettiği aile, elektrik mühendisi olmakla beraber şu an mobilya sanayinde iskelet ustalığı yapan Ahmet bey ve İnesmek kurslarında reklamcılık ve tasarım kursuna katılmış olan eşi Şerife hanım. Teknolojiye ve yeni şeyler öğrenmeye son derece meraklı olan Şerife Hanım İnesmek kurslarının son zamanlarında eşinin rahatsızlığından dolayı sertifika törenine katılamadığı için oldukça üzülmüş. Kendisinin bu sebepten dolayı ağladığını dahi söyleyen Şerife Hanım kursta öğrendiği bilgilerle takvim vb. şeyler hazırlayıp sevdiklerine hediye ettiğini söylüyor. Başkan Aktaş'ın ziyareti sırasında kendisine bizzat sertifikasını takdim etmesinden oldukça mutlu olan Şerife Hanım, kursta öğrendikleriyle yaptığı çalışmaları Başkan Aktaş'a büyük bir keyif ve heyecanla gösterdi.

Aktaş'ın ziyaretinden oldukça memnun olan ve Başkan'ı evlerinde misafir etmekten büyük mutluluk duyan aile ziyaret sebebi ile oldukça duygulandı. Ziyarette aile fertleriyle uzun uzun sohbet etme imkânı bulan Aktaş çifte bir de çini hediye etti.

Ziyarette İnesmek kurslarından da söz eden Aktaş, İnesmek kurs merkezlerinde, ilçemizin hanımlarının bir takım beceriler kazanıp ya da olan becerilerini geliştirerek bu sayede belki de aile bütçelerine katkıda bulunabileceklerine de değindi.

Göreve geldiği günden buyana aile ziyaretlerine düzenli olarak devam eden ve ziyaret ettiği ailelerin sorunlarını bire bir dinleyen, çözüm üretme aşamasında çaba göstererek, yapılan ziyaretlerden hayır dualarla dönen Aktaş, ev halkına, gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş İnegöl Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında?
Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title