Haberler

Başkan Aksu Belediye Tv'de Canlı Yayında Soruları Yanıtladı

Giresun Belediyesi bünyesinde yayına başlayan ‘Giresun Belediyesi TV’ canlı yayınına katılan Başkan Kerim Aksu, sosyal medya üzerinden gelen soruları yanıtladı.

Giresun Belediyesi bünyesinde yayına başlayan ' Giresun Belediyesi TV' canlı yayınına katılan Başkan Kerim Aksu, sosyal medya üzerinden gelen soruları yanıtladı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Kalesi'nde Doğuş Sinan Çoşkun tarafından sunulan iftar programına konuk olarak yayın hayatına başlayan Giresun Belediyesi TV ile dünyanın dört bir tarafında yaşayan hemşehrilerle ve daha geniş kitlelerle iletişim kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Demokrasinin, geleceğin ve gelişmenin en güvenli yolu olduğuna belirten Aksu, "Öncelikle Giresun'da, ülkemizde ve dünyanın her köşesinde bulunan hemşehrilere selam gönderiyorum. Bize gelen her türlü görüş, öneri ve eleştiriye teşekkür ediyorum. Hakaret olmadıkça her türlü eleştiriye açık olduğumuzun bilinmesini isterim. Çünkü demokrasi paylaşım, başkanlarının haklarına saygı rejimidir" dedi.

Giresun Belediyesi TV aracılığı ile bundan sonra yeni programlar hazırlanacağını söyleyen Aksu daha sonra gelen soruları tek tek yanıtladı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kerim Aksu Giresun Doğuş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title