Haberler

Başkan Akkaya'ya Tebrik Ziyaretleri

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın göreve başlaması nedeniyle tebrik ziyaretleri başladı.

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya'nın göreve başlaması nedeniyle tebrik ziyaretleri başladı.

Başkan Akkaya, ziyaretler kapsamında Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Bahtiyar Çolak, Cumhuriyet Savcısı Cafer Ay, Akşehir'deki bazı mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaşı ağırladı.

Başkan Akaya, Akşehir'de demokratik bir seçim sürecinin tamamlandığını belirterek, "Bizler hizmet için buradayız. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, ilçe teşkilatım ve personelimle beraber, Akşehir halkımıza en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Halka hizmet hakka hizmet düsturu ile Akşehir'e hizmet etmek bizim için bir şeref. Halkımızın teveccühüne layık olacak bir şekilde inşallah en güzel hizmetleri ve projeleri Cenabı Allah'ın izniyle yapma çabası içinde olacağız" dedi.

Ziyaretçiler Başkan Akkaya'yı tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title