Haberler

Başkan Akkaya Genç Komek Öğrencileri ile Kariyer Günlerinde Buluştu

Konya’da 12 yıldır hizmet veren Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), bu yaz Konya merkez ve 31 ilçede 53 kurs merkezi ve 62 eğitim merkeziyle Genç KOMEK Yaz Okulu adı altında eğitim vermeyi sürdürüyor.

Konya'da 12 yıldır hizmet veren Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), bu yaz Konya merkez ve 31 ilçede 53 kurs merkezi ve 62 eğitim merkeziyle Genç KOMEK Yaz Okulu adı altında eğitim vermeyi sürdürüyor.

Akşehir Belediyesi'nin de katkısıyla Akşehir'de de Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu, Selçuklu Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki Yeni Belediye Sarayı'ndaki KOMEK Kurs Merkezinde 850 onaylı öğrenciyle eğitimlerini sürdüren Akşehir KOMEK Kurs Merkezi, 8-16 yaş arası öğrencileri; sanat, dini bilgiler, Kuran-ı Kerim, değerler eğitimi, spor ve gezi etkinlikleriyle geleceğe hazırlıyor.

Akşehir KOMEK Kurs merkezi tarafından düzenlenen kariyer günleri kapsamında Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Genç KOMEK Yaz Okulu'nda eğitim gören öğrencilerle buluştu. Kariyer günlerine Başkan Akkaya'nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Akşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Ersoy'da katıldı.

Akşehir KOMEK Kurs Merkezi Sorumlusu Pınar Cansu'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Akkaya ve beraberindekiler, öğrencilerle karşılıklı sohbet ettiler. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, "Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Akşehir Belediyemizin katkılarıyla açılan Genç KOMEK Yaz Okulumuzda 8-16 yaş arası 850 öğrencimiz sanat, dini bilgiler, Kur'an-ı Kerim, değerler eğitimi, spor ve gezi etkinlikleriyle yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek dolu dolu bir yaz tatili yaşıyorlar. Bu kurslarımıza katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, tüm eğitim hayatları boyunca başarılarının devamını diliyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Akkaya Selçuklu Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title