Haberler

Başkan Akkaya'dan Ev Ziyaretleri

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, akşamları çat kapı ev ziyaretleri yapıyor.

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, akşamları çat kapı ev ziyaretleri yapıyor.

Başkan Akkaya, sabah saatlerinde yaptığı esnaf ziyaretlerinin yanı sıra akşamları da eşi Ayşegül Akkaya ile birlikte vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onlara misafir oluyor. Evlerinde ziyaret ettiği vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Akkaya, ihtiyaç sahibi vatandaşların maddi ve manevi sorunlarının çözümü için de girişimde bulunuyor. Başkan Akkaya, esnaf ve ev ziyaretlerini sürdüreceklerini kaydederek, "Esnaf ve sanatkarlarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet edip şehrimiz ile ilgili yapılabilecek konularda hasbihal ediyoruz. Ayrıca yine yaptığımız ev ziyaretleri ile konuk olduğumuz evdeki hemşehrilerimizin dertlerini, istek ve taleplerini dinleyerek, mahalleleri ve sokakları ile ilgili yapılabilecekler hakkında konuşuyoruz. Yine her Perşembe günü yaptığımız Halk Günleri toplantılarımızla vatandaşlarımızın istek ve taleplerini almayı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi gönülden gönüle iletişim gerçekten çok önemli. Biz de hemşehrilerimizle gönülden gönüle iletişim kurmak için çaba gösteriyoruz. Biz her zaman halkımızın içinde ve yanında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Akkaya Akşehir Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title