Haberler

Başkan Akgül'den Eski Kaymakama Yeni Görevinde Başarı Ziyareti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak Kaymakamlığı yaptıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığı’na atanan Ertuğrul Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak Kaymakamlığı yaptıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan Ertuğrul Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, 5 yıl Mamak Kaymakamlığı yaptıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan Ertuğrul Kılıç'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Kılıç'a yeni görevinde başarı dileyen Akgül, "Sayın Genel Müdür Yardımcımız Mamak Kaymakamı olarak görev yaptığı süre zarfında halkın takdirini kazandı. Kendileriyle Mamak Kaymakamlığı döneminde uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Burada da başarılı hizmetlerinin devamını diliyoruz" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç da Akgül'e teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül Ak Parti Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title