Haberler

Başkan Akbaş, Esire Termal Tesislerinde Kamp Yapan Kütahya Özel İdare Futbol Takımını Ziyaret Etti

Hisarcık Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, yeni hizmete giren Esire Termal Tesislerinde kamp yapan Kütahya Özel İdare Köy Hizmetleri futbol takımını ziyaret etti.

Hisarcık Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, yeni hizmete giren Esire Termal Tesislerinde kamp yapan Kütahya Özel İdare Köy Hizmetleri futbol takımını ziyaret etti.

Belediye Başkan Akbaş, Esire Termal Tesislerinde kamp yapan Kütahya Özel İdare Köy Hizmetleri futbol takımını ziyaret ederek antrenör, yönetici ve futbolcularla sohbet etti. Başkan Akbaş, Termal Tesislerin yeni açılmış olması nedeniyle bazı eksikliklerin olduğunu ve bunların zamanla giderileceğine işaret ederek," Termal tesislerimiz yeni hizmete girmesine rağmen amatör futbol takımlarımızdan kamp için talepler gelmeye başladı. Bu durum bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Termal Tesislerin bulunduğu alandaki eksikliklerimizin başında futbol sahası ve bazı sosyal tesisler gelmektedir. Tüm eksiklikleri belediyenin imkanları ölçüsünde peyderpey gidermeye çalışacağız." dedi.

Bölgesel Bal liginde mücadele veren Kütahya Özel İdare Köy Hizmetleri futbol takımı teknik sorumlusu Bilal Üstbaş," Biz buraya daha önce Süper Amatör kümede iken de gelmiştik. O zaman bu tesisler henüz tamamlanmamıştı. Yeni hizmete giren Termal Tesislerde oda yönünden hiçbir sıkıntımız yok, burası çok sakin ve gayet rahatız. Tek sıkıntımız tesislere henüz futbol sahasının yapılmamış olması. Ancak antrenman için 4 kilometre uzaklıktaki Yeşilçay beldesinde bulunan futbol sahasına giderek bu sorunu da çözdük. 26 futbolcu, 2 hoca, 1 idareci ve 1 malzemeci olmak üzere 30 kişi kamp yapıyoruz. Burası çok hoşumuza gitti. Önümüzdeki yıl da kamp için buraya gelmeyi planlıyoruz." diye konuştu.

Özel İdare Köy Hizmetleri futbol takımı Yöneticisi Mustafa Şentürk, antrenör, yönetici ve futbolcuların imzaladıkları futbol topunu Başkan Akbaş'a hediye etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akbaş Hisarcık Kütahya Termal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title