Haberler

Başkan Akaydın İlçe Gezilerini Sürdürüyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ilçe gezilerini sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ilçe gezilerini sürdürüyor.

Döşemealtı ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mustafa Akaydın, CHP Döşemealtı Belediye Başkan adayı Turgay Genç ile birlikte esnafı ziyaret etti. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Mustafa Akaydın, vatandaşlarla tokalaştı. Başkan Akaydın'a destek vermeye devam edeceklerini belirten esnaf, yerel seçimlerde başarı diledi. Esnafın yanı sıra Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret eden Başkan Akaydın, Dağbeli ve Bademağacı beldelerinde de vatandaşların sorularını yanıtladı.

Döşemealtı ilçesinde önemli işler yaptıklarını dile getiren Başkan Akaydın, bu çalışmalarda Turgay Genç'in önemli rol oynadığını söyledi. Çıplaklı'daki engelli rehabilitasyon merkezini hizmete açtıklarını kaydeden Başkan Akaydın, "Bir koordinasyon merkezi, ASMEK, Çocuk Kültür Merkezi açtık ve bol miktarda da asfalt yaptık. Özelikle köyler ve beldelerde asfaltlama yaptık" dedi. Köysel bölgelerde tarım ağırlıklı projelere öncelik vereceklerini kaydeden Başkan Akaydın, "Köylünün hali perişan. Ne hayvancılık bıraktılar, ne de tarım. Biz köylüyü köyünden göçertmeden nasıl mutlu ederiz diye projeler geliştiriyoruz. Köydeki yaşam kalitesini yükseltmek için çaba göstereceğiz" diye konuştu.

Döşemealtı'nda 450 bin nüfusun öngörüldüğünü açıklayan ve bu nüfusu kaliteli konutlar içine yerleştirirken sosyal donatı alanlarının iyi planlanması durumunda Döşemealtı'nın Antalya'nın en güzel ilçelerinden biri olacağını ifade eden Başkan Akaydın, 15 yıllık planlama içerisinde Döşemealtı'na raylı sistem projeleri bulunduğunu söyledi. Ulaşım Master Planı'nda raylı sistem için önerilen ilk yerin Döşemealtı olduğunu kaydeden Başkan Akaydın, "Büyükşehir Belediyesi olarak akıl ve bilimle projeler ürettik. Yeni dönem projelerimiz hazır. Yakın zamanda bunları ilan edeceğim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Akaydın Turgay Genç Döşemealtı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title