Haberler

Başkan Adayları ve Milletvekilleri, Fıstıkçılar ve Peynirciler Sitesi'ni Gezdi

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Merkez ve ilçe belediye başkan adayları, Gaziantep Milletvekilleri ile birlikte Fıstıkçılar ve Peynirciler Sitesi’ni gezerek esnafın desteğini istedi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Merkez ve ilçe belediye başkan adayları, Gaziantep Milletvekilleri ile birlikte Fıstıkçılar ve Peynirciler Sitesi'ni gezerek esnafın desteğini istedi.

AK Parti'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu ve Şahinbey Belediye Başkan adayı olan Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, Milletvekilleri Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ali Şahin AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun ile birlikte Fıstıkçılar ve Peynirciler Sitesi'nde bulunan esnafla bir araya geldi.

İşyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyen başkan adayları ve milletvekilleri, esnafın sorularını dinledi. Esnafının hoşgörü ve sevgisiyle karşılanan Başkan adayları, her konuda esnafın yanında olduklarını belirterek desteklerini istedi. Başkan adayları ve milletvekillerini iş yerlerinde ağırlayan esnaf, misafirlerine fıstık, ceviz ve kuru üzüm ikramında bulundu.

AK Parti Başkan adaylarının her zaman destekçisi olduklarını belirten esnaf, "Başkanlarımızın Gaziantep'e yapmış olduğu hizmetlerden çok memnunuz. Başarılarının devamını diliyoruz. Bugün Belediye Başkan adaylarımız Fatma Şahin, Rıdvan Fadıloğlu, Mehmet Tahmazoğlu ve Milletvekillerimiz bizleri ziyaret ederek, sıkıntılarımızı dinlediler. Allah'a çok şükür Başkanlarımız sayesinde hiçbir sıkıntımız kalmadı. İnşallah önümüzdeki yerel seçimde Başkan adaylarımızın en büyük destekçisi bizler olacağız. AK Parti hükümetine güveniyoruz. AK Partiye yapılan bu kötü saldırıları biz esnaflar olarak, sadık başında en iyi şekilde cevabını vereceğiz. Tek isteğimiz Başkan adaylarımız dik dursunlar ve eğilmesinler, bu millet her zaman onların yanında olacaktır" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Şahin Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

title