Haberler

Başkan Adayı İpek ve Ekibi Sahaya İndi

Milliyetçi Hareket Partisi Cumayeri Belediye Başkan Adayı Ahmet İpek ve meclis üyeleri sahaya indi.

Milliyetçi Hareket Partisi Cumayeri Belediye Başkan Adayı Ahmet İpek ve meclis üyeleri sahaya indi. Girdiği her esnaf dükkanında ilgi ile karşılanan İpek, halkın şikayet ve önerilerini de dinledi.

Cumayeri'nde esnaf gezisi ile seçim çalışmalarına başlayan Cumayeri Belediye Başkanı Ahmet İpek ve Meclis üyeleri ilgi ile karşılandı. Esnaf ve vatandaşlarla görüşen, onlarla sohbet eden İpek, vatandaşların ilgi ve desteğine teşekkür ederek, hedeflerinin her alanda gelişmiş bir Cumayeri olduğunu söyledi.

İpek, "Halkımızdan aldığımız destek, kararımızı bir kez daha doğruluyor. Çok önemli ve yapılabilir projelerimiz var. Bunları önümüzdeki günlerde halkımız ile paylaşacağız" dedi.

Meclis listesi oluşturulurken titiz davranıldığının altını çizen İpek, "Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimizi belirlerken titiz bir çalışma yürüttük. Hiçbir oy kaygısı olmadan çalışkan ve içerisinde gençlerin de bulunduğu bir meclis oluşturduk. Meclis üyelerimiz için de halktan olumlu tepkiler alıyoruz. İnşallah bu seçimi el birliği ile kazanarak Cumayeri'ni hak ettiği seviyeye getireceğiz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet İpek Cumayeri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title