Haberler

Başkan Adayı Aygün; "Dev Projelere İmza Attık, Atmaya da Devam Edeceğiz"

)CHP Çıldır Belediye Başkan adayı Nurettin Aygün, ’’Dev projelere imza attık, atmaya da devam edeceğiz’’ dedi.

)CHP Çıldır Belediye Başkan adayı Nurettin Aygün, "Dev projelere imza attık, atmaya da devam edeceğiz" dedi.

Yapılan yatırımlarla Çıldır Bölgenin yıldızı olmaya aday bir ilçe konumuna geldi diyen Çıldır Belediye Başkanı Aygün Çıldır'ın gelecek için ümit taşıyan bir bölge haline geldiğini belirterek şunları kaydetti;

"Çıldır gelecek için ümit taşıyan bir bölge haline geldi. Bunda da bizim son 5 yıllık çalışmalarımızın büyük katkısının olduğunun kanaati içerisindeyim. 2009 yılında biz göreve gelmeden önce Çıldır için düşündüğümüz projelerimiz vardı. Bu 5 yıl içerisinde söz verdiğimiz projelerin % 90'ını gerçekleştirdik. Bu projelerin başında gelen Aktaş sınır kapısının açılması için merkezi bürokrasiyi, hükümeti, Çıldır'daki yerel dinamikleri harekete geçirip Aktaş kapısının açılması için büyük mücadele verdik ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Çıldır gölünün ve Çıldır'ın tanıtımında aktif rol aldık. 7000 metre kare kilit parke taşı, düğün salonu, ağaçlandırma ve Çıldırın en büyük sorunu olan asbesti borulardan su içme sorununu yaptığımız proje ile çözüme kavuşturarak halkımızı asbesti borulardan kurtaracağız."

Yeni toplum'cul bir belediye anlayışı ile bir şeyler yapmalıyız diyen Aygün, "Bu da seçildiğiniz topluma saygı duyacaksınız, Seçildiğiniz toprağı seveceksiniz, seçildiğiniz bölgeyi seveceksiniz. Yönetme iddiası ve erkiyle geldiğiniz bölgenin çamuru ayağınıza dolaşacak. Suyunu içeceksiniz, insanlarıyla konuşacaksınız, o bölgenin derdini sıkıntısını bileceksiniz. Bizim işimiz, gücümüz ve derdimiz Çıldır ve Çıldır'a ne yapabiliriz. Yerel yönetimler kapsamında, yasanın verdiği tüm yetkileri kullanarak Çıldır için ne yapabiliriz, bizim derdimiz bu."

Aygün, Çıldır değişmeye ve dönüşmeye devam edecek diyerek şöyle devam etti;

"İlk kez bu bölgede 2 yerel yönetim gücünü birleştirdi. Biz daha güçlüyüz ve yarın daha güçlü olacağız. Çünkü hem nüfusumuz arttı, hem fikrimiz arttı, ortaya bir şeyler koyacak insan sayısı da arttı ve buna paralel olarak ekonomik potansiyelimiz de arttı."

Halka hizmet etmenin kendisini gururlandırdığını belirten Aygün, "Çıldır 5 yılda büyük yol kat etti. Siyaseti kimseyi ötekileştirmeden halka hizmet için yapıyorum. Çıldır'ın daha aydınlık bir geleceğe kavuşması için kaynakları dürüst kullanacak, eşit yurttaşlık ilkesiyle hareket edecek kişilere ihtiyacı var. Dev projelere imza attık, atmaya da devam edeceğiz" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Aygün Şerif Aygün Çıldır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title