Haberler

Başkan Acar'dan Müftü Akpınar'a Ziyaret

Konya’nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya İl Müftülüğü görevine atanan Prof. Dr. Ali Akpınar’ı ziyaret etti.

Konya'nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, Konya İl Müftülüğü görevine atanan Prof. Dr. Ali Akpınar'ı ziyaret etti.

Başkan Acar, beraberinde RİBAT Vakfı yöneticileri ile gerçekleştirdiği ziyarette Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar'a yeni görevinde başarı diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Akpınar ise, Derbent ilçesinde, Konya-Derbent alimlerinden Esbab-ı Nüzül isimli 16 ciltlik eserin yazarı, Kur'an-ı Kerim ayetlerinin iniş sebeplerini geniş bir şekilde dünyada ilk kez yazan ve halen hayatta olmayan Konya eski müftülerinden Hasan Tahsin Emiroğlu için bir anma programı tertip edilmesi teklifinde bulundu. Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, böyle bir programın hazırlanmasının Konya ve Derbent alimlerinin yadedilmesi ve gelecek nesillere böyle bir manevi ortam hazırlanması açısından önemli olduğunu belirtti.

Ziyaretin ardından Müftü Akpınar'a günün anısına bir tablo hediye edildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Akpınar Hamdi Acar Derbent Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title