Haberler

Başkaleli Kore Gazileri İlçedeki Yerel Gazeteyi Ziyaret Etti

Van’ın Başkale ilçesinde yaşayan iki Kore gazisi, ilçedeki tek yerel gazete olan Başkale Yurt Haber gazetesini ziyaret etti.

Van'ın Başkale ilçesinde yaşayan iki Kore gazisi, ilçedeki tek yerel gazete olan Başkale Yurt Haber gazetesini ziyaret etti.

Başkale ilçesinde yaşayan iki Kore gazisi Abdullah Burgaz (90) ile Mehmet Burak (95) ilçedeki yerel gazeteye gelerek gazetecilerle sohbet etti. Kore gazileri yaptıkları açıklamada; gidecek yerlerinin kalmadığı, bir camiler birde dertlerini anlattıkları gazetecilerin kaldığını ifade ederek, kendileri de arada bir buraya gelip gelip sohbet ettiklerini söylediler.

Yurt Haber Yazı İşler Müdürü Kemal Çiftçi ise Kore gazilerinin ziyaretinden memnun kaldığını belirterek, bir süre gazilerin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ziyaretten son derece mutlu olduğunu belirten Çiftçi, "Gazilerimize bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gazilerimiz hem milletimiz hem de bizler için çok değerli ve önemliler. Onlarla bir arada olmaktan, yaşadıkları anılarını bizlerle paylaşmalarından son derece mutlu oldum. Yurt Haber Gazetesi olarak her zaman gazilerimizin yanındayız" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başkale Kore Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title