Haberler

Başkale'de Teog Sınavı Hazırlığı

Başkale ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi okul müdürleriyle toplantı düzenlendi.

Başkale ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi okul müdürleriyle toplantı düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin başkanlığında Başkale İmam Hatip Lisesinde düzenlenen toplantıda sınavda dikkat edilmesi gerekenler konuşuldu.

TEOG sınavının önemine değinen Kırekin, her sınavın öğrencilerin geleceği için önemli olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Sınav öncesinden sonuna kadar, güvenlik tedbirlerini yerine getirerek spekülasyona neden olacak bir nedene bile ihtimal verilmemeli. Öğrencilerimizin en çok sıkıntı yaşadığı optik kodlamalarda, öğretmenler derslerde uygulama yapmalı. Sınav görevi alan gözetmen öğretmenler sınav öncesi ve sonrasında öğrencilerimize sınav yönetmeliğine uygun olarak gerekli desteği versin. Öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda sınava alınmasını okullarımızda sağlayalım."

Toplantıya Eğitim Şube Müdürü Abdulaziz Öztürkçü,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengizhan Öztürk, milli eğitim şube ve okul müdürleri katıldı. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Başkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title