Haberler

Başkale'de Kaçak Sigara ve Şeker Operasyonu

Van'ın Başkale İlçesinde Jandarma Ekipleri Tarafından Yapılan Çalışmalar Neticesinde Yurda Yasadışı Yollardan Sokulduğu Tespit Edilen 7 Bin 500 Paket Kaçak Sigara ile 12 Bin 550 Kilo Kaçak Toz Şeker Ele Geçirildi.

Van'ın Başkale ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 7 bin 500 paket kaçak sigara ile 12 bin 550 kilo kaçak toz şeker ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçenin Kızılca köyü Geçitvermez mezrasında ikamet eden R.A. (33) isimli şahsın ev ve eklentilerinde arama yapıltı. Yapılan arama neticesinde yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 7 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi

İlçenin Kızılca köyü Geçitvermez mezrasında ikamet eden Z.D., M.G., K.A. ve S.B isimli şahısların ev ve eklentilerinde yapılar aramalarda ise 12 bin 550 kilo kaçak şeker ele geçirildi.

(ŞAK-MET-Y)

10.01.2008 10:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title