Haberler

Başiskele'de Göz Kamaştıran Değişim

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, S.S 71 No'lu Kullar Taşıyıcılar Kooperatifine konuk oldu.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, S.S 71 No'lu Kullar Taşıyıcılar Kooperatifine konuk oldu. Kooperatif Başkanı Fikret Kaya'nın ev sahipliğinde, yoğun ve kalabalık bir katılımla gerçekleşen sabah kahvaltısında Başkan Ayaz, kooperatif üyeleriyle yaptığı sohbette ilçeye yapılan hizmetler ile ileriye dönük hedefleri hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Hüseyin Ayaz konuşmasında, "Başiskele bildiğiniz gibi beş beldenin birleşmesiyle oluşan genç bir ilçe. Bu süreçten önce imkanlar oldukça kısıtlıydı. Üretmede sıkıntılar ve zorluklar vardı. Bu birleşme sürecinin ardından ilçe belediyemiz daha da güçlendi. Önceden yapamadıklarımızı bu enerji ve güçle yapmaya başladık. Bir ilçenin gelişmesi ve büyümesi tatbiki imkanla oluyor. Başiskele'de bu imkanı yakaladı. Bugün adından sıklıkla söz ettiriyor. Göz kamaştıran hizmetleri dilden dile dolaşıyor. Övgüyle bahsediliyor. Görkemli bir Geleceğe hazırladığımız Başiskelemiz için birçok önemli ve örnek projemiz var. İl Emniyet Sarayı, Beş Yıldızlı Oteller, Öğretmenevi, Polisevi, Özel Üniversite, Modern Kent Meydanları, Belediye ve Kamu Hizmet Binaları, 112 Acil Sağlık Hizmet İstasyonları, Tüneller, Alt ve Üst Geçitler, Modern, Kaliteli, Konforlu ve Çağdaş Yapılar, Hanımlar için Sultan Köşkleri, Prestij Cadde ve Yol Düzenlemeleri, Alışveriş ve Eğlence Merkezleri, Kapalı Pazar Yerleri, Yüzme Havuzları, Estetik, Sağlıklı ve Modern Parklar, Kent Mobilyaları, Meydan Düzenlemeleri, Spor Alanları, Mesire ve Piknik Yerleri, bunlara örnek. Sizler bu yatırımları basından takip etmişsinizdir. Ama hizmetlerimiz bunlarla sınırlı değil. Daha yapacak çok işimiz var. Bizler ilçenin gelişmesini, sürekli içinde yaşadığımız için göremiyoruz, fark edemiyoruz. Sizler evinizde çocuğunuz büyüdüğünü nasıl fark etmiyorsanız. Bu işte böyledir. Başiskele çok gelişti, her geçen gün daha da değişerek gelişiyor" dedi.

Gerçekleştirilen dev yatırımlarda ilçede büyük bir nüfus artışının da yaşanacağına dikkat çeken Ayaz, "Bu dev yaptırımlarla ilçemizde büyük bir nüfus artışı yaşanacak. En basit örneği, İl Emniyet Sarayıdır. Tüm birimleriyle buraya en az 10 bin memurun gelmesi demek. Bu yaklaşık 30 bin kişilik nüfus artışına tekabül eder. İşte bu süreçte sizlerde bu değişime hazır olun, ne kadar hazır olduğunuzu yeniden gözden geçirin. Artan nüfusla ulaşım imkanı daha da yenilikler isteyecek. Buna göre hazırlık yapmak lazım. Bunu karşılayacak hizmeti şimdiden hazırlanmalısınız. Yarın bugünden daha güzel olacak. Artan nüfus, daha fazla kazanç demektir" diye konuştu.

S.S 71 No'lu Kullar Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Fikret Kaya ise yaptığı konuşmada, " Başkan Ayaz ve ekibiyle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başiskele her geçen gün örnek belediyecilik hizmetleriyle göz kamaştırıyor. Başiskele'ye güzel hizmetler sunan başkanımıza ve değerli ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

(UU)

21.10.2012 11: 47: 07

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Ayaz Fikret Kaya Kullar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title