Haberler

Başiskele'de Alt Yapı ve Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Meydan yenileme projelerinden yol yapım, açma ve genişletme çalışmalarına, asfaltlama çalışmalarından yağmursuyu döşeme çalışmalarına kadar hizmetlerini ilçenin birçok noktasında sürdüren Başiskele Belediyesi yapımı tamamlanan çalışmalarla...

Meydan yenileme projelerinden yol yapım, açma ve genişletme çalışmalarına, asfaltlama çalışmalarından yağmursuyu döşeme çalışmalarına kadar hizmetlerini ilçenin birçok noktasında sürdüren Başiskele Belediyesi yapımı tamamlanan çalışmalarla Başiskele'ye güzellikler katmaya devam ediyor.

Alt yapı çalışmaları yapılarak su, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yenilenmiş, yapılan kazı çalışmaları sonrasında da bozulan kullanışsız hale gelen yolların tesviye çalışmasını yapan Başiskele Belediyesi, cadde ve sokaklara işlediği parke taşlarıyla cadde ve sokaklar yeni ve modern görünümüyle vatandaşların hizmetine sunuyor. Bu kapsamda Ovacık Mahallesi Hasat Sokak ve Burçak Sokak'ta 1200 metre uzunluğundaki yolu parke taşlarıyla kaplayan Başiskele Belediyesi, bu sokakların bulunduğu İl Çevre Orman İşletme Müdürlüğü Lojmanlarında ikamet eden vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz seçim öncesi lojmanlarda yaşayan vatandaşların Yahya Kaptan sınırına uzanan D-130 Karayolu'na yaya üst geçidi yapılması isteklerine karşı girişimlerde bulunarak yaya üst geçidinin yapılmasını sağlamıştı.

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başkan Yardımcıları Abdullah Çuhacı, Selami Erdinç, Başiskele Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Numan Tonka, Ovacık Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş, Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz, Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Adapazarı Orman Bölge Müdür Yardımcıları; Halis Belen, Halil Kandemir, İsmail Tüfekçi, Düzce Orman İşletme Müdürü Hüseyin Koz, Adapazarı Orman Mühendisleri Oda Başkanı Ahmet Akbulut, İzmit Orman İşletme Müdür Vekili Hamdi Kaptanoğlu katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan İzmit Orman İşletme Müdür Vekili Hamdi Kaptanoğlu Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a müdürlüğün ve lojmanların çevresinde yapılan yol çalışması ve park alanı nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Hüseyin Ayaz konuşmasında; "İftar organizasyonuna gelen tüm katılımcı personellere teşekkür ederek ve yapılan parke yolların ve çocuk parkının hayırlı olmasını diledi.

Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz konuşmasında; " 2 yıl içerisinde Enstitü Müdürlüğümüz, Orman Bölge Müdürlüğümüz, Belediyemiz ve İşletme Müdürlüğümüz tüm ekibiyle burada güzel bir site kurulmasına sebep oldu. Ben bu iftar programı vesilesiyle sitemize ve ilçemize yapmış olduğu hizmetleriyle bizleri memnun eden belediye başkanımız Hüseyin Ayaz'a teşekkür ediyorum" dedi .

Program sonunda Ovacık Mahalle Muhtarı İlhan Altıntaş Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a çiçek ve plaket ve Adapazarı Orman Bölge Müdürü Hasan Türkyılmaz'a da çiçek takdiminde bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title