Haberler

Basın Mensuplarından AK Parti'ye Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde faaliyet gösteren www.adilcevaz13.com web sitesi ekibi, AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu’yu makamında ziyaret etti.

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde faaliyet gösteren www.adilcevaz13.com web sitesi ekibi, AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu'yu makamında ziyaret etti.

Basın mensupları, Başkan Tutçu'ya Adilcevaz'a yaptıkları hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederek tablo hediye ettiler.

AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ise, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "İlçemizin ve ilimizin en çok takip edilen sitesi olan www.adilcevaz13.com ekibinin ziyaretinden son derece mutlu oldum. Arkadaşlarımız yaptıkları çalışmalar ve haberleri ile ilçemizde ve ilimizde çok önemli bir görevi icra etmektedirler. Ben buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum, çalışmalarında ve görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Site ekibi adına açıklama yapan Tuncer Nacar ise, AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu'nun yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiklerini ifade ederek, "İlçemizde görev yapan basın mensupları olarak Hamdi Beyi ziyaret ederek yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istedik. Hamdi Bey yaptığı çalışmalarının yanı sıra ilçemizde yaşanan olumsuz durumların da önüne geçerek teşkilatıyla birlikte çok güzel işlere imza atmaktadır. Başkanımız aynı zamanda ilçemize yaptığı katkı ve çalışmalarının yanı sıra köylü vatandaşlarımızın sıkıntılarıyla da dertlenen ve ilgilenen bir abimizdir. www.adilcevaz13.com ekibi olarak Hamdi Bey'e yaptığı gayretli çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyarete site ekibinden Salih Beşkardeş, Tuncer Nacar ve Orhan Emen'in yanı sıra AK Parti yönetim kurulu üyelerinden Selim Eken ve AK Parti Alacaatlı Mahalle Temsilcisi Nahit Arsan da katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adilcevaz Ak Parti Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title