Haberler

Basın İlan Kurumu'nun Yetki Sınırları Genişliyor

Basın İlan Kurumu Konya Şubesi, 1 Nisan'dan itibaren taşradaki ilçelere de hizmet vermeye başlayacak.

Basın İlan Kurumu Konya Şubesi, 1 Nisan'dan itibaren taşradaki ilçelere de hizmet vermeye başlayacak.

Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Nisan'dan itibaren Konya Büyükşehir Belediyesinin mülki sınırlarının genişlemesiyle, Basın İlan Kurumu'nun da yetki ve sorumluluk sınırlarının genişleyeceğini söyledi.

İlçelerde, kamu kurum ve kuruşlarının temsilcileri ile gazete sahiplerini konuyla ilgili bilgilendirdiklerini aktaran Konur, şunları kaydetti:

"Yeni dönemle, Konya merkez dahil, ilçelerdeki gazeteler ve kamu kurumları ile de çalışacağız. Böylece şube olarak yetki sınırlarımız da genişlemiş olacak. Basın İlan Kurumu olarak, söz konusu tarih itibari ile şimdiye kadar yalnızca merkezdeki gazeteler ve kamu kuruluşlarıyla çalışırken, Konya Büyükşehir Belediyesinin mülki sınırlarının genişlemesiyle, ilçedeki gazeteler ve kamu kurum kuruluşlar ile de çalışmaya başlayacağız. 1 Nisan itibariyle merkezdeki kamu kuruluşlarına ilave olarak ilçelerdeki kamu kuruluşlarının da her türlü ilan ve reklamları şubemiz kanalı ile gazetelerde yayınlanacaktır."

Konur; il merkeziyle, ilçedeki gazete ve resmi kurumların da ilan ve reklamlarının gazetelerde yayınlanması ve faturalandırılmasının, Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürlüğü tarafından yerine getirileceğini bildirdi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Konur Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title