Haberler

Portekizceyi Bu Yaz Infolang Metoduyla Öğrenin…

InfoLANG Dil Okulları;  InfoLANG Metoduyla kursiyerlerine Portekizce konuşma fırsatı sunuyor…  Portekizce, dünyada en yaygın konuşulan 6.dildir.

InfoLANG Dil Okulları;  InfoLANG Metoduyla kursiyerlerine Portekizce konuşma fırsatı sunuyor…  Portekizce, dünyada en yaygın konuşulan 6. dildir. Portekizcenin anadil olarak konuşulduğu ülkeler; Angola, Brezilya, Doğu Timor, Ekvator Ginesi, Gine Bissau, Güney Afrika Cumhuriyeti, Makao, Mozambik, Portekiz, Sao Tome e Principe, Capo Verde'dir. Dünyaca geçerliliğe sahip Portekizceyi öğrenerek dünyaya başka bir pencereden bakarken, kişisel gelişiminize de yatırım yapmış olacaksınız.

Üstelik Temmuz 2012'de tüm dillerde % 50 indirim kampanyasından da yararlanabileceksiniz.  Bu büyük fırsatı kaçırmamak için acele edin…

InfoLANG Dil Okulları, Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Ankara, Konya ve Yalova Şubelerinde konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosuyla İspanyolca eğitimi veriyor. "Konuşma Odaklı Özel Gruplar" ile klasikleşmiş metotları terk ederek,% 90 ve üzeri derslere devam eden öğrencilerine koşulsuz "Öğretme Garantisi" uyguluyor. İspanyolca eğitimi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için www.infolang.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yabancı dil öğrenmek, kişinin mesleki hayatında olduğu gibi sosyal hayatında da bir zorunluluk haline gelmiştir. InfoLANG Dil Okulları yabancı dil eğitiminde edindiği uzmanlıkla, ihtiyaca yönelik çözümler üretmeye devam ediyor.

Kişilerin öğrenme stilleri ve altyapıları farklı olduğu için getirmiş olduğu "Dil Koçluğu Sistemi" ile kursiyerlerin güçlü ve zayıf yönlerini tespit ederek aynı zamanda danışmanlık hizmeti de veriyor.

Geleneksel ve maliyet korkularından oluşmuş derslikler yerine, başarısı ve konforu kanıtlanmış U modelindeki müzakere masalarında projeksiyon cihazlarıyla ve özel laboratuvarlarda bilgisayar destekli eğitim sistemiyle  "eğlenerek öğrenmenin" keyfini yaşatıyor.

Dünyanın Dili…

Kaynak: BasinOdasi.com.tr / Basın Bültenleri

Ekvator Ginesi Portekiz Angola Basın Bültenleri Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title