Haberler

Netapp Yeni Flash Ürün Grubunu Tanıttı

Performans ve hız odaklı hibrit Flash ürün grubunun yeni üyeleri, kurumsal depolama sistemlerinde işletmelerin boyutuna ve farklı iş yüklerine göre ölçeklenebiliyor, operasyonel giderleri en aza indirgiyor.

Performans ve hız odaklı hibrit Flash ürün grubunun yeni üyeleri, kurumsal depolama sistemlerinde işletmelerin boyutuna ve farklı iş yüklerine göre ölçeklenebiliyor, operasyonel giderleri en aza indirgiyor.

Veri depolama ve yönetim çözümleri konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden NetApp, geniş ürün yelpazesini yeni Flash çözümleri ile zenginleştirdi. NetApp'in piyasaya sürdüğü EF all-flash array ve E serisinin yeni ve geliştirilmiş donanım platformları, veri hassas uygulamaların her türlü performans gereksinimlerini en üst düzeyde karşılamak üzere tasarlandı.

NetApp'in yeni ürünlerinden NetApp® EF550 all-flash array, veritabanı, web hizmetleri, sanal masaüstü altyapısı (VDI) ve iş açısından kritik roller üstlenen diğer uygulamaları hızlandırarak, gecikmeye duyarlı veriler için yüksek performans ve kurumsal güvenilirlik sağlıyor. Bir diğer yeni ürün NetApp E2700 SAN array de, küçük ve orta ölçekli işletmelerin şubeleri ve uzak lokasyonlardaki ofisleri için en uygun fiyat ve performans seçeneğini sunuyor. Güncellenen NetApp E5500 SAN array ise, yoğun veri iş yükleri için performans ve birimsel esneklik sağlıyor.

Bulut ve Flash altyapılarında yenilikçi çözümler

"İnovasyona dayalı ürün stratejimizin temelinde, bulut ile entegre edilmiş ve flash ile hızlandırılmış, sektörün önde gelen depolama ve veri yönetimi portföyünü müşterilerimize sunma gayesi yatıyor" diyen NetApp Ürün Operasyonları Başkan Yardımcısı George Kurian, yeni duyurular ile ilgili olarak şunları söyledi: "Bu çözümler, ister bağımsız, ister paylaşılan bir altyapının bir parçası olsun, müşterilerimizin farklı iş yüklerine ve konuşlandırma modellerine göre değişen tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. EF-Serisi all-flash array ürünlerimizi ve E-Serisi platformlarımızı bu ürünlerle genişleterek, yoğun ve performans odaklı mimarilere yönelik mevcut pazar taleplerine yanıt veriyor, müşterilerimize üstün performans, güvenilirlik ve ölçeklenebilirlik özellikleri sunuyoruz" dedi.

EF550 All-Flash Array ile milisaniyeden kısa sürede yanıt verme özelliği

NetApp EF550, iş süreçlerinden daha hızlı sonuçlar alınmasını sağlayarak ve müşteri deneyimini iyileştirerek operasyonların kesintisiz bir şekilde devam etmesini sağlayan güvenilir bir platform. EF550, işletmelerin kar, verimlilik ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmada etkili olan gecikmeye duyarlı veritabanı, VDI ve web hizmetleri gibi temel uygulamaları hızlandırmak amacıyla, tutarlı, öngörülebilir ve milisaniyenin altında yanıt süresi sunuyor. EF550'nin ölçeklenebilir mimarisi, düşük gecikmeli performans sayesinde veriye daha fazla erişim sağlarken, uzaktan veri kopyalama özelliği de kritik uygulamaların uzak bir konumda korunmasına yardımcı oluyor.

Aşırı yetkilendirmenin ortadan kalkması nedeniyle operasyonel maliyetleri de büyük ölçüde azaltan EF550, tek başına tam donanımlı, geleneksel iki döner sürücüye eşdeğer bir performansa sahip. Bu da fiziksel alan, enerji ve soğutma gereksinimlerini azaltarak işletmelere maliyet tasarrufu sağlıyor.

E-Serisi ile yüzde 99.999 güvenirlik garantisi

NetApp E-Serisi, Dinamik Disk Havuzları, SSD Önbelleği ile Akıllı Önbellek Katmanlandırma, NetApp AutoSupport aracı, basit bir dizilim üzerinde uzaktan kopyalama ve 12G SAS'ın son sürümünde yenilikler içeriyor. E-Serisi NetApp'in blok temelli, optimize performans ile çalışan depolama portföyünün bir parçası. Tasarımı nedeniyle kolaylıkla ölçeklendirilebilen E-serisi, yüzde 99.999 güvenirliğe ve her daim yüksek performansa gereksinim duyan iş yükleri için geliştirildi.

E2700, basit ve esnek yönetim özelliği sayesinde, depolama işlemlerini yürütürken aynı zamanda BT çalışanlarının katma değer yaratmalarına yardımcı oluyor. BT departmanları, mevcut uygulamaları yeniden yapılandırmaya ihtiyaç duymadan, işletmelerinin büyümesiyle doğru orantılı olarak depolama kapasitelerini artırabiliyor. E2700, 12G SAS'ın devreye girmesiyle birlikte, fiyat/performans değeri üzerinden uygulama performansını çok büyük ölçüde hızlandırıyor. Kesintisiz uygulama entegrasyonu sayesinde sürdürülebilen kesintisiz operasyonlar, fiber kanal (FC), Internet Küçük Bilgisayar Sistemi Arabirimi (iSCSI) ve SAS desteği ile herhangi bir uygulama ortamının ihtiyaçlarına cevap verecek düzeydedir.

E5500 ise, performans verimliliğiyle ön plana çıkıyor. SAS ve IB'nin yanı sıra, SANtricity veri kopyalama özellikleri ve 10G İSCSI, 16G FC esnek arayüz seçenekleri sayesinde, kurumsal veri koruma süreçlerini bir adım ileri taşıyor. NetApp AutoSupport ile işletmeler, proaktif operasyonlar için kurumsal denetleme ve kurulu sistem analitiğini kullanabiliyorlar. E5500, veriye duyarlı depolama ortamlarında sistem başına 1.5PB'ye kadar ölçeklenebiliyor.

İş süreçlerinde verimlilik için hibrit ve Flash sistemler

NetApp, sektördeki en geniş ve en bütünlüklü flash portföyünü sunarak bilgi işlem, ağ ve depolama yığınlarındaki flash temelli sistemlerin değerini ve iş süreçlerinin verimliliğini artırıyor. Aynı zamanda işletmeler için son derece kritik olan uygulama performanslarını da hızlandırıyor. NetApp, her iş yükünün birbirinden farklı olduğu gerçeğinden hareketle müşterilerinin kendilerine en uygun seçeneği belirleyebilmesi için pazara hibrit ve all-flash array çözümlerini içeren kapsamlı bir ürün grubu sunuyor. NetApp, bugüne kadar dünyanın farklı bölgelerine 60 PB'nin üzerinde flash depolama çözümü sunmuş durumda.

Ek Kaynaklar

• NetApp'ın Flash stratejisiyle ilgili daha fazla bilgi edinin: www.netapp.com/flash

• NetApp'ın çoklu bulut ortamlarında kesintisiz veri yönetimini nasıl sağladığını keşfedin: www.netapp.com/unboundcloud

• NetApp ile ilgili son gelişmeleri okuyun: www.facebook.com/NetAppCulture

Twitter'da NetApp'ı takip edin: www.twitter.com/NetApp

Facebook'ta NetApp'a katılın: www.facebook.com/NetApp

• YouTube'da NetApp videolarını izleyin: www.youtube.com/NetAppTV

• LinkedIn'de NetApp ile bağlantıya geçin: www.linkedin.com/groups'about=&gid=111681

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Facebook Twitter Netapp Basın Bültenleri Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title