Haberler

Eczacıbaşı Vitra'ya Süper Pasör

Eczacıbaşı Spor Kulübü, Milli pasör Özge Kırdar Çemberci'yi iki yıllığına renklerine bağladı.

Eczacıbaşı Spor Kulübü, Milli pasör Özge Kırdar Çemberci'yi iki yıllığına renklerine bağladı. Bir süredir pasör arayışlarını sürdüren ve yabancı bir pasör ile anlaşmasına kesin gözüyle bakılan turuncu beyazlı Kulüp, geçtiğimiz yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında turnuvanın en iyi pasörü, Türkiye Ligi Playoff maçlarında ise en iyi servis atan oyuncu ödülünü alan Özge Kırdar Çemberci'yi kadrosuna katarak, başarılı bir transfer gerçekleştirdi.

2012 Londra Olimpiyatları'na gitmeye hak kazanan Voleybol Milli Takım'ın kadrosunda yer alan 1985 doğumlu Çemberci, geçtiğimiz sezonu üç kupa ile tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Eczacıbaşı VitrA kadrosunda yer alacağı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Eczacıbaşı Spor Kulübü voleybola her zaman yön veren, hedefleri olan, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en istikrarlı, en başarılı kulüplerinden biri. Tek eksiğimiz Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu. Gelecek sezon Türkiye'deki kupalar ile birlikte Avrupa'da da şampiyon olmak için hep birlikte çalışacağız. Hem Milli Takımdan, hem de daha önce takım arkadaşlığı da yaptığım çok başarılı sporcularla bir arada, işini çok iyi yapan bir teknik kadro ve Kulüp'le çalışacağım için de ayrıca mutluluk duyuyorum" dedi.

Bu sezon da tercihlerini Türk pasörden yana kullandıklarını, bunun hem Türk voleybolu hem de Eczacıbaşı açısından çok doğru bir karar olduğunu belirten Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Menajeri Nalan Ural, "İki sezondur aramızda olan Elif Ağca Öner'le birlikte özellikle de geçtiğimiz sezon çok başarılı bir dönem geçirdik. Kendisine çok teşekkür ederim. Uzun yıllar birlikte çalıştığım, her zaman hırslı ve kazanmayı seven bir sporcu olan Özge ile de Eczacıbaşı'nın başarısı için çalışıp, yeni başarılar elde edeceğimize inanıyorum" dedi.

Eczacıbaşı VitrA Teknik Direktörü Lorenzo Micelli de, geçtiğimiz sezon kazanılan üç kupada emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Yeni sezon için kadromuzu oluşturmaya başladık. Başarılı ve alanlarının en iyisi sporculara sahibiz. Kadroda bazı değişiklikler yapıp, yeni oyuncular ekleyerek, hedeflerimiz ve yeni başarılar için birlikte mücade edecek, güzel bir kadro oluşturacağız. İlk olarak Özge'yi transfer ettik. Başarılı, kazanmayı seven ve pes etmeyen karakteri ile takımımıza katkısı büyük olacaktır" diye konuştu.

Özge Kırdar Çemberci kimdir?

1985 Kütahya doğumlu, 1.83 metre boyundaki Milli voleybolcu Özge Kırdar Çemberci, voleybola 1996'da Kütahya Termik Spor'da başladı. 1999'da Güneş Sigorta'ya transfer oldu. 2002-2003 sezonu sonuna kadar bu takımda yer aldı ve sonraki iki sezon Yeşilyurt'ta kiralık oynadı. 2005-2006 sezonundan itibaren birer sezon sırasıyla; Fenerbahçe, Vakıfbank Güneş Sigorta, Yeşilyurt ve Konya Ereğli Belediyesi Takımları'nın kadrosunda yer aldı. 2009-2010 sezonundan bu yana iki sezon Vakıfbank Günes Sigorta Türk Telekom ve geçtiğimiz sezon da Vakıfbank Türk Telekom'un pasörlüğünü yapan Özge Kırdar Çemberci önümüzdeki iki sezon Eczacıbaşı VitrA forması giyecek.

2000 yılından bu yana yıldız, genç ve A Milli takımlarında görev alan ve 225 kez milli olan Özge Kırdar Çemberci, A Milli Takım'la; 2012 Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıtası Elemeleri birincisi olarak, Londra Olimpiyatlar'ına katılma hakkını elde etti. 2009 ve 2011'de Avrupa Ligi ikincisi, 2011'de Avrupa Şampiyonası üçüncüsü, 2010'da Avrupa Ligi üçüncüsü ve Dünya Şampiyonası'nda altıncı oldu. Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ile 2011'de FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası ikincisi, Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve turnuvanın "En İyi Pasör"ü seçilen Çemberci, aynı sezon Türkiye Ligi playoff maçları sonunda "En iyi servis atan oyuncu" ödülünü aldı.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr / Basın Bültenleri

Vakıflar Bankası Vitra Basın Bültenleri Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title